Goede website, breed aanbod, snelle levering; ervaar bandjes aan de korte kant, mis plastic zakje om om te bergen.
Jan
Snelle levering. Marktconforme prijs.
Nvt
scheurwater
Helaas niet echt goed, er zat een verkeerd product in de verpakking. we hebben het teruggestuurd maar nog niets ontvangen.
Metz
Bestelde product keurig op tijd gekregen.
Ralph Zonneveld
Zeer ontevreden over aftersales.
Een horlogeband besteld voor mijn Garmin Golfhorloge. In de beschrijving stond dat de band geleverd werd met de juiste schroevendraaiers (hele kleine) om...Zeer ontevreden over aftersales.
Een horlogeband besteld voor mijn Garmin Golfhorloge. In de beschrijving stond dat de band geleverd werd met de juiste schroevendraaiers (hele kleine) om de horlogeband ook zelfstandig te kunnen vervangen. Bij de levering bleek dat de verkeerde schroevendraaiers meegeleverd werden, en ik de band dus niet zelfstandig kon vervangen.
Foutje, kan gebeuren. Dus even contact gezocht met de klantenservice, en op hun verzoek foto’s toegezonden en uiteraard alles netjes beschreven.
Krijg ik de reactie dat de door hen geleverde horlogeband niet origineel van Garmin is, en dat ze daarom niet in kunnen staan voor de juistheid van de schroevendraaiers. Ik moest dus - met een online aangeschaft horlogebandje - naar de juwelier om tegen betaling de band te laten plaatsen.
Uiteindelijk heb ik bij de bouwmarkt het juiste mini schroevendraaiertje gekocht en gevraagd of ze mij hierin tegemoet kunnen komen. Maar hier is überhaupt niet meer op gereageerd.
Ik heb al veel vaker hier besteld en tot dusver nooit problemen, maar vind dit echt niet kunnen.
Margriet
Snelle levering. Jammer dat het bandje maximaal 2 jaar meegaat en het bandje zo snel scheurt. Ik heb er nu al 5 versleten en dit is de laatste. :(