Abu Taleb

Kinderhorloge besteld voor mijn zoon. Ging gemakkelijk en het horloge werd snel geleverd met een handgeschreven kaart erbij waarop stond 'veel plezier met je Casio horloge'. Tenminste, volgens mij... Kinderhorloge besteld voor mijn zoon. Ging gemakkelijk en het horloge werd snel geleverd met een handgeschreven kaart erbij waarop stond 'veel plezier met je Casio horloge'. Tenminste, volgens mij was het handgeschreven, ik kan me ook vergissen. Als het handgeschreven was, dan zou dat echt top zijn.

Peter Meijer

Casio horloge met schakelband van titanium gekocht. Horloge prima, maar schakelband veel te groot.

A.N. Molengraaf

Positief, snel geleverd, goede prijs

Innovatief Denkschap

Bijzonder positief.. een persoonlijk kaartje bij de zending verrastte mij plezierig..

Nick

Kish.nl onderscheidt zich van andere online verkopers vanwege hun persoonlijke aandacht. Bij iedere aankoop tot heden heb ik altijd een door een medewerker geschreven bedank-kaartje gekregen. Verder... Kish.nl onderscheidt zich van andere online verkopers vanwege hun persoonlijke aandacht. Bij iedere aankoop tot heden heb ik altijd een door een medewerker geschreven bedank-kaartje gekregen. Verder hele goede service, snelle levering en qua prijs meestal net iets voordeliger!

Chris Nahoel-Nilakhot

Perfecte service

Dorenbos

Na een vervelend begin ivm een verkleed opgegeven adres is alles toch keurig geregeld. Dank daarvoor.