Herry Mas'an

Artikel goed verpakt

Annelies Visser

Het goed en makkelijk kunnen vinden van het juiste horloge bandje. Snelle verzending en vooral de geschreven kaart van Bram geeft een persoonlijke noot. Ik was echt verrast!!? ga zo door met vooral... Het goed en makkelijk kunnen vinden van het juiste horloge bandje. Snelle verzending en vooral de geschreven kaart van Bram geeft een persoonlijke noot. Ik was echt verrast!!? ga zo door met vooral ook persoonlijk zijn

Ad

Wat een voorraad, geweldig. De levering ging spoedig. Een half na binnenkomst zat het bandje aan het horloge. Super

M. van Beek

Artikel was zoals afgebeeld. vlot geleverd.

Kaat Deruddere

Goed soepel horlogebandje

P.Smeraldie

Ik ben een heel tevreden klant. Alles stipt geleverd en de juiste kwaliteit - echt zoals het beschreven stond. Leuk dat er een handgeschreven kaartje bij zat - dat maakt het nèt iets... Ik ben een heel tevreden klant. Alles stipt geleverd en de juiste kwaliteit - echt zoals het beschreven stond. Leuk dat er een handgeschreven kaartje bij zat - dat maakt het nèt iets persoonlijker! Bravo!

Hay Vandebergh

Op 7 juni horlogeband besteld. Is direct verstuurd schrijven zij. Na div telefoontjes komt het bandje de 15e. De schuld van de late levering leggen ze bi post.nl Het bandje de 16e terug gestuurd.... Op 7 juni horlogeband besteld. Is direct verstuurd schrijven zij. Na div telefoontjes komt het bandje de 15e. De schuld van de late levering leggen ze bi post.nl Het bandje de 16e terug gestuurd. Het was defect. Dit hebben zij de 17e ontvangen.We hebben er nog eentje, wil je die hebben. Is goed. Dit bandje de 17e verstuurd. Vandaag de 23e is het nog steeds niet geleverd. Zal wel weer aan post nl liggen. Ze doen niet wat ze beloven. Waarom zeggen zij niet eerlijk dat het bandje ergens anders vandaan moet komen?

Reactie Horlogeband.com:

Beste Hay Vandebergh,
Beste Hay Vandebergh,
Wij hebben inderdaad op de 17e van juni een nieuwe zending verzonden en dit hoeft niet van een derde partij te komen. Wij regelen onze zendingen zelf met onze vervoerder.
Wij merken dat het erg druk is bij onze vervoerder en hierdoor enkele vertragingen zijn. Normaal gesproken zouden zij de brievenpost zending de volgende dag leveren, maar door de aanhoudende drukte kan dit iets langer duren. Dit geven wij ook online aan in onze webshop. Wij doen onze uiterste best om alles zo snel mogelijk te leveren.
Mocht de bestelling binnen 10 postdagen niet geleverd zijn, neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij verdere stappen ondernemen met onze vervoerder en een nieuwe zending klaarmaken.
Team Horlogeband.com