Prijzen zijn ok, maar als je 3 uurwerken koopt als verzamelaar en telkens je uurwerk wordt afgeleverd in een plastic zak van kish zelf dan vind ik het pover. Je krijgt er niet de originele doos mee,...Prijzen zijn ok, maar als je 3 uurwerken koopt als verzamelaar en telkens je uurwerk wordt afgeleverd in een plastic zak van kish zelf dan vind ik het pover. Je krijgt er niet de originele doos mee, geen handleiding, geen cert, noch garantie kaart van fabrikant,.. Dit is imho deel van het pakket ook al staat het zo in de beschrijving van het product op hun webshop. Wss daarom dat ze soms goedkoper zijn. Maar als verzamelaar ben je er niets mee. Kan veel beter.
john
We3l goed als ze alles leveren
Smit
Erg goed
linders
Goedeen snelle levering/ doen wat ze beloven
Henk
Alvorens een review te kunnen afgeven, maakt de leverancier in zijn email het voorbehoud dat PostNL tot max. 10 dagen mag doen over de bezorging van het bestelde product. M.a.w., in het beste geval...Alvorens een review te kunnen afgeven, maakt de leverancier in zijn email het voorbehoud dat PostNL tot max. 10 dagen mag doen over de bezorging van het bestelde product. M.a.w., in het beste geval heb je de bestelling de volgende (werk)dag reeds in huis en mocht alles eens tegen zitten, dan kan het zomaar een week of langer duren. In mijn geval duurde het een week eer ik het bestelde horlogebandje en de springbars in huis had. Over de kwaliteit van het geleverde bandje niets dan lof. Een fraaie kwaliteit leder en een stevige sluiting waar-mee het desbetreffende horloge weer een sieraad voor de pols is.
Rita
Snel geregeld
Rob Velthoek
Band had slechte pasvorm. Ik had het juiste gereedschap maar kreeg de band niet geplaatst. Uiteindelijk door horlogemaker voor E7,50 laten plaatsen. Dit ging zelfs met zijn profesionele gereedschap...Band had slechte pasvorm. Ik had het juiste gereedschap maar kreeg de band niet geplaatst. Uiteindelijk door horlogemaker voor E7,50 laten plaatsen. Dit ging zelfs met zijn profesionele gereedschap met veel moeite. Ik koop de volgende keer mijn horlogeband in de winkel, waar ze hem dan gratis er in zetten en ik dus voordeliger uit ben.
Elzo
Snelle reactie op vragen en proberen altijd een oplossing te vinden
Wim Geul
Artikel is geleverd. Goed verpakt en conform de bestelling.