Mooi dienblad op maat laten maken. Ziet er top uit!
M. Blokzijl
Ik heb een dienblad op maat voor gebruik buiten gekocht. Het resultaat is prachtig! Ik ben er echt heel erg blij mee! De service van Hornehome is ook uitstekend! De bestelling is ook binnen de...Ik heb een dienblad op maat voor gebruik buiten gekocht. Het resultaat is prachtig! Ik ben er echt heel erg blij mee! De service van Hornehome is ook uitstekend! De bestelling is ook binnen de aangegeven tijd ontvangen.
J.H. van Kempen
Hocker dienblad kwam sneller dan verwacht en was erg goed ingepakt. Goede service dus.
priscilla stal
We hebben een dienblad bestelt voor onze hocker (loungeset) voor buiten het voldoet aan al onze verwachtingen Het product was goed verpakt.
KGLAS
Hallo, ik heb een houten wasrek gekocht. Ziet er prima uit en ook de handleiding was duidelijk. Is meteen in gebruik genomen.
J. de Cock
Een dienblad op maat besteld. Keurig verpakt binnen gekregen en het is erg mooi afgewerkt. Mijn volgende bestelling komt er aan!
P Hiemstra
Wij hebben een linnenrek/wandrek van vroeger besteld . Hij was gestuurd goed verpakt op de juiste tijdstip . Goede gebruiksaanwijzing. Geweldige communicatie.
Helemaal blij met de wasrekken! Zien er keurig uit!
Speciaal dienblad van wit hout besteld. De bezorging was super snel. De verpakking was zeer goed zodat er geen beschadigingen kunnen komen aan het product.