Jeroen Hendrikx

Top service en top product

Uw ervaring met Horren.com:

Supersnelle levering, goed verpakt en perfect passend. Muggen en ander vliegend spul maken geen kans meer

Barry van der Neut

Inzethor

Heel goed

Isaura

Prachtig hordeur en makkelijke installatie!

Uw ervaring met Horren.com:

Zelfs ik met mijn twee linkerhanden, lukte het om alleen de hordeur te installeren. Goede en mooie kwaliteit en netjes verpakt. De duidelijke beschrijving in het boekje en het filmpje via de QR code... Zelfs ik met mijn twee linkerhanden, lukte het om alleen de hordeur te installeren. Goede en mooie kwaliteit en netjes verpakt. De duidelijke beschrijving in het boekje en het filmpje via de QR code zijn duidelijk en prettig om te kijken. Super tevreden met de hordeur.

Wilma Lingen

Super makkelijk en super goed

Uitstekend

Petra van Waarden

Prachtige hor

Fijne snelle levering

Kroes

Perfect

Heel goed

Harrie Vromans

Waar mensen werken worden fouten gemaakt. Maar Horren.com lost ze prima op!

Uw ervaring met Horren.com:

Horren.com had een hor geleverd niet conform de opgegeven maten. Klantenservice prima bereikbaar. Netjes te woord gestaan. Binnen 10 werkdagen werd de juiste hor afgeleverd en de foute mee terug... Horren.com had een hor geleverd niet conform de opgegeven maten. Klantenservice prima bereikbaar. Netjes te woord gestaan. Binnen 10 werkdagen werd de juiste hor afgeleverd en de foute mee terug genomen door de koerier. Zo hoort het!!!

d, rumpt

Prima horren

erg goed

Daphne

Perfect

Uw ervaring met Horren.com:

Duidelijke meetinstructie en nog makkelijkere montage. Fijne hor voor onze openslaande deuren.

Arie Rijlaarsdam

Heel tevreden

Uw ervaring met Horren.com:

Uitstekende levering, prima passend, goede kwaliteit