J.E. Westing

Gerard Wilderink

Goed!

Goed!

Han Awater

Geweldige service zeer vriendelijk.

Uw ervaring met Horren.com:

Goed bedrijf met meedenkend personeel

Huib Murre

Review horren.com

Uitstekend

Angelique Berends

Hor bij u besteld en zelf gemonteerd.
Een puntje van aandacht er zat geen beschrijving in de doos.
Hor bij u besteld en zelf gemonteerd.
Een puntje van aandacht er zat geen beschrijving in de doos.
Jullie site geraadpleegd en montagefilmpje bekeken met uitleg van Kim 😉is alles gelukt😄

Reactie Horren.com:

Dag Angelique, dank voor de review! Vervelend dat er geen beschrijving in de doos zat, daar is blijkbaar iets niet goed gegaan. Excuses daarvoor! Fijn dat de montage van de hordeur is gelukt is met... Dag Angelique, dank voor de review! Vervelend dat er geen beschrijving in de doos zat, daar is blijkbaar iets niet goed gegaan. Excuses daarvoor! Fijn dat de montage van de hordeur is gelukt is met de montagevideo, veel plezier van de hordeur toegewenst! ^Marco van Horren.com

Iwan Groenendijk

Goed advies. Goed product. Levering kan beter

Uw ervaring met Horren.com:

Mijn vragen werden heel goed beantwoord. advies was zeer goed. Levering werd nogal eenzijdig gecommuniceerd met nogal last minute berichtgeving over tijdstippen. Vergde van onze kant nogal wat... Mijn vragen werden heel goed beantwoord. advies was zeer goed. Levering werd nogal eenzijdig gecommuniceerd met nogal last minute berichtgeving over tijdstippen. Vergde van onze kant nogal wat flexibiliteit.

Reactie Horren.com:

Dag Iwan, dank voor de review, jammer dat u de levering niet als optimaal heeft ervaren! Een dag voor levering ontvangt u een e-mail met vooraankondiging, en 's ochtends vroeg volgt een tweede mail... Dag Iwan, dank voor de review, jammer dat u de levering niet als optimaal heeft ervaren! Een dag voor levering ontvangt u een e-mail met vooraankondiging, en 's ochtends vroeg volgt een tweede mail met een verwacht tijdvak. Aanvankelijk is dat een tijdvak van drie uur, maar gedurende de dag wordt dit steeds nauwkeuriger. Uiterlijk 30 minuten voordat de chauffeur er is ontvangt u een SMS met het verwachte tijdstip. Op die manier proberen we u zo gedetailleerd mogelijk op de hoogte te houden van de levering. Fijn om te horen dat u tevreden bent over het advies en de geleverde producten, we wensen u veel plezier van de horren! ^Marco van Horren.com

C Bosch

Inzethor

Uw ervaring met Horren.com:

Niet de goedkoopste maar, Zeer goed product

Ad

Levering volgens bestelling

Uw ervaring met Horren.com:

Alles was geleverd volgens bestelling en op de aangegeven tijd.

Peter de Nijs

Wederom een goede aankoop

Uw ervaring met Horren.com:

Dit keer voor de tweede maal horren besteld. Ook nu weer mede door uitleg via filmpje de juiste maten doorgegeven en goed passende horren ontvangen

Reactie Horren.com:

Bedankt voor het vertrouwen Peter, goed om te weten dat alles past en u tevreden bent over de aankoop! ^Marco van Horren.com

Gerard de Jong

Horren