Yvonne Stabel

Lamellen hor, kost wel behoorlijk wat geld, maar dan heb je ook wat.

Uw ervaring met Horren.com:

Goed advies, keurige levering. Wel behoorlijk prijzig en best lange productie/levertijd.

DK Smit

Snel en goed

Uw ervaring met Horren.com:

Bijzonderprettig contact en top kwaliteit!!!

Mariska

Mooie Plissé hordeur

Uw ervaring met Horren.com:

De website met alle uitleg filmpjes is heel handig en duidelijk. Erg fijn. De levertijd was ook precies wat er op de website stond.

Herman Kemperman

Hordeur SE-100 staat prachtig in de schuifpui.

Uw ervaring met Horren.com:

Duidelijke instructie voor opgave van de maten en montage van de hordeur.

Tim

Prima service, duidelijke uitleg

Uw ervaring met Horren.com:

Hele fijne ervaring. Goed product, makkelijke website en de horren waren erg makkelijk te plaatsen door de duidelijke instructie en klantenservice.

Roberto Pagan

Top

perfect alles naar wens

J. Knubben

Feedback

Uw ervaring met Horren.com:

De hoeken zijn niet mooi afgewerkt

Reactie Horren.com:

Bedankt voor het schrijven van een review! We hebben naar aanleiding van de review contact met u gehad, en het bleek dat dit om een ander product ging dan de bij ons bestelde inzethor. We hopen dat... Bedankt voor het schrijven van een review! We hebben naar aanleiding van de review contact met u gehad, en het bleek dat dit om een ander product ging dan de bij ons bestelde inzethor. We hopen dat de aanbieder van dat product u verder kan helpen. We wensen u veel plezier van de inzethor toe! ^Marco van Horren.com

Aart de Jong

Perfecte organisatie en kwaliteit

Uw ervaring met Horren.com:

2x een bestelling gedaan. Op verzoek werd de 1e versneld geleverd. Vriendelijke en professionele service. De 2e werd net zo snel geleverd. Heel goede kwaliteit. Alles past keurig en ziet er goed uit.

Bert

Perfect passende en makkelijk gemonteerd

Uw ervaring met Horren.com:

Flink in de buidel getast voor een dubbele plissé hordeur voor onze opslaande deuren. Het is het geld meer dan waard gebleken. Uitstekende kwaliteit, zeer gemakkelijk makkelijk te monteren dankzij... Flink in de buidel getast voor een dubbele plissé hordeur voor onze opslaande deuren. Het is het geld meer dan waard gebleken. Uitstekende kwaliteit, zeer gemakkelijk makkelijk te monteren dankzij de heldere handleiding en instructievideo. Zelfs onze kinderen van 2 en 4 kunnen er mee omgaan.

Petra

Mooie hor, past precies

Uw ervaring met Horren.com:

Bestelproces was heel duidelijk en snel. Je kan zelf kiezen voor een leverdatum en het wordt ook echt op deze datum geleverd. De hor is van goede kwaliteit en kan eenvoudig in het kozijn geklikt... Bestelproces was heel duidelijk en snel. Je kan zelf kiezen voor een leverdatum en het wordt ook echt op deze datum geleverd. De hor is van goede kwaliteit en kan eenvoudig in het kozijn geklikt worden.