Marco van Niekerk

Prima horren voor grote schuif ramen

Uw ervaring met Horren.com:

Na lang zoeken bij horren.com horren besteld. Was snel geleverd en kwam met goede verpakking en zichtbaar zorgvuldig gemaakt.
Monteren , met behulp van de video’s een makkelijke opgave. Zat er...
Monteren , met behulp van de video’s een makkelijke opgave. Zat er snel in en loopt soepel. Wij zijn zeer tevreden 😊.

Henk Polman

Prima service en kwaliteit

Ton Bijen

Goede ervaring

Uw ervaring met Horren.com:

Zeer tevreden, vlot en goed. 👍🏻

Carine Paternot

Bestelling gaas velux

Heel tevreden

JT Gaertman

Tevreden klant

Uw ervaring met Horren.com:

Makkelijk te monteren. Kwaliteit!

Wim de Klein

Raamhor

Zeer goed

Karin

Goede service en nette horren!

Uw ervaring met Horren.com:

Omdat ik vragen had over het ophangsysteem heb ik telefonisch contact met ze opgenomen voordat ik ging bestellen. Ben erg goed geholpen en heb vervolgens besteld. Ik vond het toch spannend omdat het... Omdat ik vragen had over het ophangsysteem heb ik telefonisch contact met ze opgenomen voordat ik ging bestellen. Ben erg goed geholpen en heb vervolgens besteld. Ik vond het toch spannend omdat het bedrijf niet zelf had opgemeten maar de instructies waren dusdanig duidelijk dat het allemaal perfect paste!

Bernard Groen

Prima hoe voor draai kiepraam

Uw ervaring met Horren.com:

Goed product. Heel degelijk en mooi. Bij vragen krijg je snelle en duidelijke reactie. Zeer tevreden.

Zorgvilla Bestevaer Assendelft

Top horren geleverd gekregen

Uw ervaring met Horren.com:

Alles ging heel soepel, van het bestellen tot de aflevering en in een prima kwaliteit