Bruno Barbier

Kan niet beter zijn!

Uw ervaring met Horren.com:

Na onderlinge communicatie en info kan ik alleen maar tevreden zijn over de correcte uitleg en behulpzaamheid van de klantendienst. Perfect geleverd zoals afgesproken.

Hetty Waanders

Prachtige rolhor

Uitstekende kwaliteit en service

Leon de Vrede

Hor voor draai- kiepraam

Uw ervaring met Horren.com:

Heel veel uitleg en ondersteuning wat betreft het meten en plaatsen, ook nog via e-mails.
De hor zelf was ook heel goed van kwaliteit en het paste perfect.

Geert Roets

Fantastische aankoop.

Uw ervaring met Horren.com:

De beste site dat ik ooit ervaren heb voor een aankoop. Duidelijke menu’s om alles in te vullen met een zeer goede uitleg. Ook de bijhorende filmpjes zijn fantastisch. De levering is volgens... De beste site dat ik ooit ervaren heb voor een aankoop. Duidelijke menu’s om alles in te vullen met een zeer goede uitleg. Ook de bijhorende filmpjes zijn fantastisch. De levering is volgens afspraak waar je zelf de dag kan bepalen en je mooi op de hoogte gehouden wordt van het exacte moment. Het materiaal is tevens van hoogwaardige kwaliteit. Echt een aanrader.

Johan

Goed product!

Kan niet beter

Kitty

Goede kwaliteit

Uw ervaring met Horren.com:

De meetinstructie op de site is makkelijk duidelijk.
Bestellen gaat vanzelf en de levering is prima verzorgd en zoals aangegeven.
Wij hebben meerdere horren en zijn uiterst tevreden. De meetinstructie op de site is makkelijk duidelijk.
Bestellen gaat vanzelf en de levering is prima verzorgd en zoals aangegeven.
Wij hebben meerdere horren en zijn uiterst tevreden.
Blijven ook in de wintermaanden in de ramen en zijn nog steeds zo goed als nieuw. Prima kwaliteit!

Daniel

Goed product, goede service

Uw ervaring met Horren.com:

Bij het bestellen van de plissehordeur heb ik telefonisch contact opgenomen met een aantal vragen en daarbij goed geholpen. Het monteren was verbazingwekkend makkelijk. De tekstuele instructie heb... Bij het bestellen van de plissehordeur heb ik telefonisch contact opgenomen met een aantal vragen en daarbij goed geholpen. Het monteren was verbazingwekkend makkelijk. De tekstuele instructie heb ik niet bekeken, daar de video instructie duidelijk genoeg was.

Klazien Vegter

Voorzethor badkamer