Marion Simonis

Alles naar wens

Uw ervaring met Horren.com:

Netjes geregeld, vanaf de bestelling tot en met de levering. Alles keurig verpakt met een duidelijke gebruiksaanwijzing. Een aanrader

Teus Versloot

Besteld, dan komt de vraag zal het allemaal kloppen. Nou het is super, kan niet beter. Zal het ieder aan bevelen, die het ook van plan is.

Uw ervaring met Horren.com:

Geweldig te vrede. Wilde ook nog een paar andere kleine horren bestellen. Foto mee gestuurd, dan krijg je een eerlijk advies. Dat het niet mogelijk is wat ik van plan was.

Adinda van de Sande

Top leverancier met een hele fijne klantenservice

Uw ervaring met Horren.com:

Wij hadden wat twijfels over bepaalde keuzes m.b.t. de hor (kleur, levertijd etc). Na het plaatsen van de bestelling dus toch maar even gemaild. We kregen super snel reactie, wat erg fijn was. De... Wij hadden wat twijfels over bepaalde keuzes m.b.t. de hor (kleur, levertijd etc). Na het plaatsen van de bestelling dus toch maar even gemaild. We kregen super snel reactie, wat erg fijn was. De hor levering was volgens planning, en ook heel makkelijk te monteren. Goede prijs kwaliteit! We kwamen erachter dat we vergeten waren een extra deurhandvat te bestellen,maar ook dat was na 1 belletje geregeld. De andere dag lag hij al in onze brievenbus. Kortom,wij zijn verrast en meer dan tevreden.

Jos Frijns

Plaatsen van plisee hordeur

Uw ervaring met Horren.com:

Na wat leverings problemen vandaag geleverd.Na het zien van de montagefilm in een mum van tijd geplaatst. Prima kwaliteit.

Andre

Prima kwaliteit en zeer goede service

Uw ervaring met Horren.com:

Ik heb een plissé Hordeur besteld ter vervanging van een oude. Het is prima kwaliteit, schuift erg makkelijk. Ook handig is het handvatje. Daar had 1 te weinig van besteld en die werd gratis... Ik heb een plissé Hordeur besteld ter vervanging van een oude. Het is prima kwaliteit, schuift erg makkelijk. Ook handig is het handvatje. Daar had 1 te weinig van besteld en die werd gratis nagestuurd, top service. Wij zijn zeer tevreden.

Janine

Eenvoudige site, goede service

Uw ervaring met Horren.com:

Uitstekend! Voor problemen wordt een oplossing gezocht

Lex Idenburg

Nog betere kwaliteit

Uw ervaring met Horren.com:

Het zou u sieren om de afwerking van de raamhor iets beter te maken deer de bramen van de geleidingsstaanders af te veilen, zodat deze staanders meteen in de bovenbalk passen.

Pam Hueting

Uw ervaring met Horren.com:

Het is een fijne hordeur

J.W.M. van Diepen

Makkelijke montage

Uw ervaring met Horren.com:

Gemakkelijke montage en soepele werking. Goed tevreden.

Anke Eickmann

Fliegengitter