Cor Winde

Eindelijk muggenhorren

Uw ervaring met Horren.com:

Al heel lang hikte ik aan tegen het ontbreken van muggenhorren in de ramen van mijn slaapkamer. Probleem was de ouderwetse raamboompjes. Toen die eenmaal vervangen waren door telescopische... Al heel lang hikte ik aan tegen het ontbreken van muggenhorren in de ramen van mijn slaapkamer. Probleem was de ouderwetse raamboompjes. Toen die eenmaal vervangen waren door telescopische raamboompjes horren ingemeten en besteld. Ze passen perfect en het probleem is dus opgelost.

Gert Mimpen

Top

Uw ervaring met Horren.com:

Prima zoals alles gegaan is.

NPJ Laan

Raamhorren voor draaikiep

Uw ervaring met Horren.com:

We zijn er blij mee. En heel tevreden.

Sander

Hor

Uw ervaring met Horren.com:

Prima ervaring, duidelijke communicatie afstemming.

Nettie Alkema

Horren voor onze kantel-kiep ramen

Uw ervaring met Horren.com:

Zeer goed. Professioneel, snel en precies geleverd wat we nodig hadden

Hans Blom

Mooie en degelijke horren

Uw ervaring met Horren.com:

Voor ons nieuwe huis bestelden wij horrendeuren en horren voor de ramen (kiepkantel en velux).

Wij zijn zeer tevreden. De meet- en instructie video’s zijn heel handig. Vragen worden snel en adequaat beantwoord en de helpdesk denkt erg goed mee. Alles werd keurig en snel geleverd.

Marvin Burger

Erg tevreden

Uw ervaring met Horren.com:

Ik ben erg tevreden over onze nieuwe horren. Alles perfect op maat en eenvoudig te installeren.

Jan Hooiveld

R. Zanders

Prima horren

Anja en Jan Venema

Plisé horren

Uw ervaring met Horren.com:

Uitstekende en heldere video’s en prima product