Fred Roos

Een meer dan uitstekend ervaring.

Uw ervaring met Horren.com:

Tijdens de bestelprocedure kwamen een paar vragen naar voren. De klantenservice heeft deze op een voortreffelijke manier beantwoord.
Nadat de bestelling was geplaatst kwam tot onze grote...
Nadat de bestelling was geplaatst kwam tot onze grote verrassing de bestelde plissé hordeur een week eerder. Het installeren op het kozijn was erg eenvoudig, mede door de uitstekende uitleg op de video's. De naservice is voortreffelijk.

Ejha Blokdijk

Zelf Schuifpui hor verkeerd in gemeten (totaal geen probleem) voor horren.com

Uw ervaring met Horren.com:

Top!!!!!!!Kon zo worden omgeruild , Zaak netjes afgewerkt een aanrader meer dan tevreden klant 👍👍👍👍

Jenny Baltus

Goede kwaliteit.

Uw ervaring met Horren.com:

Bestellen ging makkelijk dankzij de instructies, snelle levering, mooie afwerking.

Hans Lucas

Fantastisch artikel.

Uw ervaring met Horren.com:

Klantenservice is zeer goed. Goede communicatie naar de klant toe. Afspraak is afspraak. De hor is van zeer goede kwaliteit. Zeer makkelijk aan te brengen. Zeer goede informatie over het aanbrengen... Klantenservice is zeer goed. Goede communicatie naar de klant toe. Afspraak is afspraak. De hor is van zeer goede kwaliteit. Zeer makkelijk aan te brengen. Zeer goede informatie over het aanbrengen van de hor door middel van filmpjes en brochure. Echt top

Dirk Keijser

Horren

Uw ervaring met Horren.com:

super strak ingemeten ,waardoor de horren precies pas zatten.

Bert Peters

Heel goed.

F. Ackermans

Aanrader

Uw ervaring met Horren.com:

overzichtlijke bestelwijze (afmetingen, evt obstructies, kleur frame, kleur horgaas), snelle levering, kwalitatief hoogwaardig product

Mieke Koning

Ervaring horren.com

Uw ervaring met Horren.com:

De installatie verliep probleemloos, wat voor ons, met 2 linker handen , een groot pluspunt is. Bij gebruik valt op dat het doek snel uit de onderste profiel loopt. Als onze hond er met zijn snuit... De installatie verliep probleemloos, wat voor ons, met 2 linker handen , een groot pluspunt is. Bij gebruik valt op dat het doek snel uit de onderste profiel loopt. Als onze hond er met zijn snuit aan komt is hij al uit het verband.

Elaine de Lange

Zo blij mee!