Super horren
Uw ervaring met Horren.com:
Al voor de tweede keer een hor besteld bij horren.com. De eerste ziet er na een jaar nog zo goed als nieuw uit. Beide keren geleverd zoals aangegeven. Goed verpakt en de horren doen het uitstekend.
Prima verpakking en duidelijke handleiding
plezierig en snel
Nadat ik de hor besteld had (zonder specifieke tijd voor bezorging), kon ik vanwege onvoorziene omstandigheden niet de hele dag thuis wachten op de hor en heeft de klantenservice mij vriendelijk...
Bedankt voor de review Sjors! Fijn dat u tevreden bent over de kwaliteit en de klantenservice! Vervelend dat de chauffeur een uur later was dan afgesproken. We hebben contact gehad met het...
Goede communicatie, Geleverd op de opgegeven datum, Netjes verpakt, Geleverd wat we besteld hadden, Precies op maat gemaakt en passend. Erg tevreden over Horren.com.
Wij hebben een hor op maat besteld bij horren.com. We zijn zeer tevreden. Zowel over de hor zelf als over de bestel- en bezorgprocedure.
makkelijk te bestellen en eenvoudig zelf te plaatsen aan de hand van de duidelijke handleiding.
Geweldig alles klopt
Zeer duidelijke instructies (meten en plaatsen), goede kwaliteit horren, op eenvoudige wijze thuisbezorgd en vriendelijk personeel klantenservice. Kortom een aanrader!