Rosa de Bruin

Super horren

Uw ervaring met Horren.com:

Al voor de tweede keer een hor besteld bij horren.com. De eerste ziet er na een jaar nog zo goed als nieuw uit. Beide keren geleverd zoals aangegeven. Goed verpakt en de horren doen het uitstekend.

Carry den Heijer

Het ziet er goed uit en is supersimpel om te bevestigen

Uw ervaring met Horren.com:

Prima verpakking en duidelijke handleiding

Bas Hak

Ons hor

plezierig en snel

Sjors van Ooij

Kwaliteit en klantenservice goed, bezorging liet te wensen over

Uw ervaring met Horren.com:

Nadat ik de hor besteld had (zonder specifieke tijd voor bezorging), kon ik vanwege onvoorziene omstandigheden niet de hele dag thuis wachten op de hor en heeft de klantenservice mij vriendelijk... Nadat ik de hor besteld had (zonder specifieke tijd voor bezorging), kon ik vanwege onvoorziene omstandigheden niet de hele dag thuis wachten op de hor en heeft de klantenservice mij vriendelijk geholpen om de bezorging alsnog op een specifiek tijdstip te krijgen. Dat kostte 10 euro. De bezorging is vervolgens veel later dan het afgesproken tijdstip uitgevoerd. Erg vervelend, want zowel die 10 euro is weggegooid geld, als dat ik niet op de bezorgtijd kon vertrouwen en dat me in een vervelende situatie heeft gebracht.

Reactie Horren.com:

Bedankt voor de review Sjors! Fijn dat u tevreden bent over de kwaliteit en de klantenservice! Vervelend dat de chauffeur een uur later was dan afgesproken. We hebben contact gehad met het... Bedankt voor de review Sjors! Fijn dat u tevreden bent over de kwaliteit en de klantenservice! Vervelend dat de chauffeur een uur later was dan afgesproken. We hebben contact gehad met het vervoersbedrijf en de chauffeur bleek inderdaad iets vertraging te hebben opgelopen helaas. Onze excuses! We zullen contact met u opnemen hierover. ^Erik van Horren.com

Erik de Laat

Super tevreden

Uw ervaring met Horren.com:

Goede communicatie, Geleverd op de opgegeven datum, Netjes verpakt, Geleverd wat we besteld hadden, Precies op maat gemaakt en passend. Erg tevreden over Horren.com.

Nico van Ormondt

Aanschaf hor op maat.

Uw ervaring met Horren.com:

Wij hebben een hor op maat besteld bij horren.com. We zijn zeer tevreden. Zowel over de hor zelf als over de bestel- en bezorgprocedure.

Marco Lagarde

Tevreden

Uw ervaring met Horren.com:

makkelijk te bestellen en eenvoudig zelf te plaatsen aan de hand van de duidelijke handleiding.

A van Diggele

Plissédeur

Geweldig alles klopt

Ingeborg Schmitz

Perfect!

Uw ervaring met Horren.com:

Zeer duidelijke instructies (meten en plaatsen), goede kwaliteit horren, op eenvoudige wijze thuisbezorgd en vriendelijk personeel klantenservice. Kortom een aanrader!

Laura Visser

Horren