Remko

Plissé hordeur

Uw ervaring met Horren.com:

Grandioos product installeren is super makkelijk

Ed van der Post

Te duur voor het materiaal

Uw ervaring met Horren.com:

Voor het geld had ik iets meer sterke kwaliteit verwacht. Plastic?? en het gaas zit vrij los in het systeem

Reactie Horren.com:

Dank voor de review! Weet u zeker dat u bij ons heeft besteld? Al onze horren zijn namelijk voorzien van sterke aluminium profielen, we hebben juist heel bewust geen plastic/kunststof horren in ons... Dank voor de review! Weet u zeker dat u bij ons heeft besteld? Al onze horren zijn namelijk voorzien van sterke aluminium profielen, we hebben juist heel bewust geen plastic/kunststof horren in ons assortiment aangezien we ons uitsluitend richten op het premium segment binnen de markt van maatwerkhorren. ^Marco van Horren.com

Irene van den Broek

Goed product, geweldige service

Uw ervaring met Horren.com:

Zeer goede ondersteuning bij de keuze van het product

Peter van der Hart

Hor nodig…. Ga naar horren.com

Uw ervaring met Horren.com:

Wat een goed bedrijf. Hor is eenvoudig te bestellen, na simpele uitleg over hoe de hor op te meten.
Hor wordt ook snel geleverd.
Het plaatsen van de hor is door de handleiding met video...
Hor wordt ook snel geleverd.
Het plaatsen van de hor is door de handleiding met video uitleg ook zeer makkelijk.
Nadat de hond door de hor was gesprongen kreeg ik na en mail gelijk de oplossing hoe de hor weer werkzaam te krijgen. Ook dat was weer goed te volgen door de video uitleg. Door de stevigheid van de hor was er ook eigenlijk niets kapot allen wat onderdelen los.

Frits van Venrooij

DIK tevreden

Uw ervaring met Horren.com:

Duidelijke instructies bij inmeten en plaatsen, volg je deze instructies dan is plaatsen eenvoudig.

John

Rolhor RO-50

Uw ervaring met Horren.com:

Prima hor. Deze geplaatst onder een lichtkoepel in de garage. Sinds dien geen vliegen en spinnen in de koepel met als gevolg ook geen insectenresten en verontreiniging op mijn auto. Koepel... Prima hor. Deze geplaatst onder een lichtkoepel in de garage. Sinds dien geen vliegen en spinnen in de koepel met als gevolg ook geen insectenresten en verontreiniging op mijn auto. Koepel schoonmaken even hor terug rollen en klaar is kees. Zeer tevreden.

André van der Lugt

Hor draai-kiepraam

Berry

Maat hor voor velux ramen

Uw ervaring met Horren.com:

Op aanraden van m'n zus een groot maathor 160x100 laten maken voor 2 scheef geplaatste velux dakramen. Echt top, super hor!

Peter Drost

Snelle levering van top product

Top

Piet Ewals

2 maal inzethor

Prijs kwaliteit is goed.
Eerder geleverd dan de afgesproken datum , top!