Stephan van de Schootbrugge

Makkelijke montage met instructie filmpje!

Uw ervaring met Horren.com:

Snel geleverd en kwaliteit!

Nienke de Kok

Super!

Uw ervaring met Horren.com:

Snel geleverd, heel erg makkelijk te plaatsen en doet wat het moet doen. Erg tevreden!

Bram Boer

De oplossing

Uw ervaring met Horren.com:

Na veel offertes en rode bulten, trof ik horren.com. Easy oplossing tegen zeer schappelijke prijs.

Fam Westerveld

Makkelijk bestelt, duidelijk meer instructie en zelfs met twee linkerhanden te plaatsen.

Uitstekend

Ravi

Mooie hor en super service

Uw ervaring met Horren.com:

Horren.com was mij aanbevolen door een vriend. Hij is een tevreden klant van horren.com. En ik snap waarom. Wij hebben nu ook een mooie hor voor onze schuifdeur. De service is ook prima in orde: ze... Horren.com was mij aanbevolen door een vriend. Hij is een tevreden klant van horren.com. En ik snap waarom. Wij hebben nu ook een mooie hor voor onze schuifdeur. De service is ook prima in orde: ze reageren snel en vakkundig! Een echte aanrader dus.

Rik

Perfect passend hor

Uw ervaring met Horren.com:

website is duidelijk en goed te volgen. het meten even goed doen en er kan eigenlijk niets mis gaan.

Bart Hoogstra

3e bestelling

Super

KvdHorst

Goede kwaliteit en vakmanschap

Uw ervaring met Horren.com:

Heel tevreden met de horren van horren.com. De kwaliteit is goed. de uitleg bij het bestellen en installeren heel duidelijk en je kunt weer jaren vooruit

Theo Horsten

Voorzethor gekocht

Jacques Geraets

6 horren

Uw ervaring met Horren.com:

Inmiddels 6 horren gekocht. Het kan heerlijk doorwaaien zonder last te hebben van muggen.