Ruud Slort

Horren.

Uw ervaring met Horren.com:

Betrouwbaar bedrijf, mooi product, dus zeer tevreden!!

W Bulens

Goede service

Uw ervaring met Horren.com:

Zoals we gewend zijn paste ook deze hor weer perfect 👍

Rien Wallet

Horren.com heeft duidelijke inmeet-bestel-en montage video’s

Uitstekend

Ruben

(Bewerkt)

Eenvoudig bestelproces

Uw ervaring met Horren.com:

Duidelijke website en bestelproces. Kwaliteit van de bestelde inzethor is goed. Uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel.

Wieger Sinnema

Prachtige voorzethor

Uw ervaring met Horren.com:

Ben heel tevreden met mijn bestelling. Goede kwaliteit en maten zijn zoals opgemeten.

Bob Vos

Superieure kwaliteit en service

Uw ervaring met Horren.com:

We hebben al vijf jaar een rolhor op onze slaapkamer, die vrijwel iedere dag open en dicht gaat; zonder problemen en ook al zolang een lamellen deur; ook prima en belangrijk houdt insecten uit de... We hebben al vijf jaar een rolhor op onze slaapkamer, die vrijwel iedere dag open en dicht gaat; zonder problemen en ook al zolang een lamellen deur; ook prima en belangrijk houdt insecten uit de tuin echt tegen. Recent 2 inzethorren en een rolhor gekocht en geleverd. De rolhor was in 15 min. geïnstalleerd. De inzethorren, in de ramen gezet en klaar. Was wel blij dat ik na de bestelling nog eens de vraag kreeg om, adhv. een foto instructie nog een keer op te meten. Het bleek dat ik beide breedtes niet goed had gemeten. Hierover contact gehad met een kundige en meedenkende servicemedewerker. Erg goed allemaal.

W Bronder

Prima bedrijf

hel goed

Peter Verdoorn

Fijn bedrijf

Uw ervaring met Horren.com:

3 stuks horren besteld alle 3 passen perfect en zijn volgens afspraak op tijd geleverd

G.Muller

Zeeuwse Top Service

Meer dan prima 👌🏾
Meer dan prima 👌🏾
Duidelijke en heldere instructie voor inmeten. Goede en snelle communicatie. Levering netjes verpakt en aangekondigd. Installatie documentatie zeer helder. Ook vragen achteraf (aftersales) snel en hulpbehoevend. DUS ja wat kan ik er meer over zeggen ….geen twijfels over horren.com

Ron de Wit

Perfecte levering