Giel Broere

Gewoon behulpzaam
De bezorgdatum kwam ons niet uit 1 lelefoontje en hebben gelijk een nieuwe datum van bezorging geprikt
Mooi op tijd geleverd en past perfect
Zeker een aanrader

10 +

Susanne

Prima service, mooi product

Uw ervaring met Horren.com:

Duidelijke instructies om te meten. Ging allemaal in een keer goed. Past allemaal perfect. Enige nadeel vond ik dat het mij niet duidelijk was dat omdat ik vrij hoge ramen heb, de horren in het... Duidelijke instructies om te meten. Ging allemaal in een keer goed. Past allemaal perfect. Enige nadeel vond ik dat het mij niet duidelijk was dat omdat ik vrij hoge ramen heb, de horren in het midden een horizontale dwarsbalk zouden krijgen.

Reactie Horren.com:

Beste Susanne, dank voor de mooie beoordeling van maar liefst 5 sterren! Fijn dat de horren allemaal mooi passen. Inzethorren boven de 160 cm krijgen inderdaad een dwarsbalkje voor de stevigheid.... Beste Susanne, dank voor de mooie beoordeling van maar liefst 5 sterren! Fijn dat de horren allemaal mooi passen. Inzethorren boven de 160 cm krijgen inderdaad een dwarsbalkje voor de stevigheid. Deze melding komt in beeld zodra u een maat boven de 160 cm invult. We hopen dat u veel comfort van de inzethorren zult hebben! ^Marco van Horren.com

Mariska Maaten

Zeer tevreden

Uw ervaring met Horren.com:

Zeer goede informatie iver de horren meten/ installeren enz

Rob Clemens

Vakwerk geleverd, bevalt prima

Uw ervaring met Horren.com:

Alles ging soepel, ook mijn vragen zijn snel beantwoord.

Peter Blanker

Plisse hordeur SE200

Uw ervaring met Horren.com:

Top bedrijf meerdere horren hier besteld snelle levering en mooi afgewerkt

G.J. Verbeek

Heerlijke Horren

Al jaren klant en 100% tevredenheid

Jans Kivits

Deurhor

Uw ervaring met Horren.com:

Perfect levering vol gens levering datum

Fred

Bestelling 2 horren.

Uw ervaring met Horren.com:

Geleverd, top kwaliteit, eenvoudige montage en levering op afgesproken tijdstip.

Ronald Koppers

Top product

Uw ervaring met Horren.com:

zeer goede kwaliteit voor een goeie prijs

E. den Haan

Rolhordeur voor balkon besteld. Snelle levering, makkelijk te plaatsen. Kwaliteit is minder dan wat ik verwachte, maar daarom is het ook goedkoper dan in de winkel.

Uw ervaring met Horren.com:

Snelle levering en fijn dat je de video kon bekijken hoe te plaatsen.

Reactie Horren.com:

Dank voor uw review! Jammer dat u de kwaliteit minder vindt dan u verwachtte. Kunt u ons zeggen wat u tegen valt aan de kwaliteit? De kwaliteit van dit product en merk wordt juist algemeen gezien... Dank voor uw review! Jammer dat u de kwaliteit minder vindt dan u verwachtte. Kunt u ons zeggen wat u tegen valt aan de kwaliteit? De kwaliteit van dit product en merk wordt juist algemeen gezien als veel beter dan wat u gemiddeld mag verwachten. We vernemen het graag, als er een probleem is met de hordeur dan zorgen we er uiteraard voor dat het wordt verholpen! ^Erik van Horren.com