Super tevreden
Uw ervaring met Horren.com:
Heel prettig. Alles is duidelijk op de website. Er is veel keuze en goede duidelijke meetinstrusties. Kan niet mis gaan. Levering volgens vooraf gemelde datum. Kortom zeer tevreden.
De aankoop was prima geregeld, en werd netjes afgeleverd.
Wij hebben deze hordeur gekocht op 17 juni jl. en dirct na ontvangst geinstalleerd. Jammer dat na twee weken gebruik de gaascassette...
Hartelijk dank voor het schrijven van uw review! Ik zie dat u nog geen contact heeft opgenomen hierover. We hebben u naar aanleiding van deze review een mail gestuurd hoe u er voor zorgt dat de...
Prima, duidelijk en volgens afspraak geleverd. Fijn dat je ze van ook binnenuit gezien nauwelijks ziet.
Heel vriendelijk aan de telefoon. Goede service. Doen wat ze beloven. Mooie horren. Ik heb dierbestendige horren. Een volwassen kat klom er in, teruggeroepen en je ziet het praktisch niet.
Alles geleverd zoals besteld en op tijd.
Zeer prettige ervaring, naast een goed product ook goede service
Het is niet goedkoop maar op maat gemaakt en horren passen perfekt. Nu kunnen we de vensters in de zomer open laten, zonder angst voor muggen en ander vliege beestjes :)
Heel goed
heel goed
Zeer goed op maat en op tijd geleverd.