Marianne de Klerk Oomens

Horren voor de chalet

Heel prettig.

Erwin van Meel

(Bewerkt)

Mooi product gemaakt van een hoge kwaliteit materiaal.

Uw ervaring met Horren.com:

Uitstekende uitleg voor het inmeten van de horren en een uitstekende klantenservice.

Bart Sleven

Vakkundig en snelle levering.

Uw ervaring met Horren.com:

Zeer positief. Vakkundig en makkelijk door zelf thuis in te meten volgens duidelijke instructies. Het bestellen van de hor is in 1 keer goed gegaan. Snelle levering. De garantie van eventueel het... Zeer positief. Vakkundig en makkelijk door zelf thuis in te meten volgens duidelijke instructies. Het bestellen van de hor is in 1 keer goed gegaan. Snelle levering. De garantie van eventueel het recht op retour, mocht het artikel niet juist zijn, geeft zekerheid.

M.P.J Le Mair

Top Hordeur

Prima service.

Maarten van ClearBlueSEA

Handige site, goede producten

Uw ervaring met Horren.com:

De producten zijn van goede kwaliteit, maar vooral de zeer praktische en overzichtelijke website beviel mij als online marketeer.

Leny Vermond-de Vos

Goede kwaliteit, snelle service.

Uw ervaring met Horren.com:

Duidelijke site, nemen contact op met klant bij onduidelijkheden. Goede servicd

Bernadette Lugies

Ideaal en snel

Uw ervaring met Horren.com:

Online met gebruik van de uitleg video's zelf alles opgemeten, met in mijn achterhoofd dat als ik het fout deed het altijd kon omwisselen. De online bestelling was simpel, betaling nog makkelijker.... Online met gebruik van de uitleg video's zelf alles opgemeten, met in mijn achterhoofd dat als ik het fout deed het altijd kon omwisselen. De online bestelling was simpel, betaling nog makkelijker. Na 2 weken kwam de hor in huis en het monteren was nog makkelijker dan het bestellen. Zelf kleine aanpassingen aan het raam moeten doen, maar het is opgelost. Geen last meer van muggen en pollen.

Arthur P.

Plissé schuifhor

Uw ervaring met Horren.com:

Een mooie hoe, stevig en snel geplaatst.

Frenk

Kwaliteit

Super

P en M van der Brugge

Dat ging makkelijk!

Uw ervaring met Horren.com:

Prima product, makkelijk te bestellen. Duidelijke website en handleiding. Gunstige prijs!