Hein Vos

De perfecte hordeur

Uw ervaring met Horren.com:

Wij zijn super tevreden met onze op maat gemaakte hordeur hij was binnen het uur gemonteerd en de plissé werkt perfect 👍🏻

johan pijper

Een plissehor deur

Uw ervaring met Horren.com:

Goede de hordeur redelijk snel geleverd en goed zelf te monteren

N. v/d G

Plissé hordeur

Uw ervaring met Horren.com:

Een heel goede ervaring met horren.com. Duidelijke uitleg met videofilmpje. Een fijne snelle levering! Past perfect!

Lars van Beek

Prachtige plissehordeur, eenvoudige installatie en geweldige klantenservice

Uw ervaring met Horren.com:

Dubbele Plissehordeur besteld. Moest op het kozijn en had geen dorpel. Met de klantenservice contact gehad over hoe op te meten. Reageren heel snel en goed. Bestelling binnen 8 dagen binnen,... Dubbele Plissehordeur besteld. Moest op het kozijn en had geen dorpel. Met de klantenservice contact gehad over hoe op te meten. Reageren heel snel en goed. Bestelling binnen 8 dagen binnen, gemonteerd in een uurtje. Prachtige hordeur van stevige kwaliteit. Blij mee!

Arwin van der Meer

Erg tevreden

Goede communicatie, prima product
Eenvoudig te monteren

Helmut Leonhard, Wageningen

Een kind kan de hor doen

Uw ervaring met Horren.com:

We hadden twee rolhorren nodig. De meetinstructies op de site zijn zo helder dat je het echt niet fout kunt doen!
Meten, invullen, bestellen - en anderhalve week later waren de horren in huis en gemonteerd.

Margot Beer

Snelle service, duidelijke site

Uw ervaring met Horren.com:

Goede hor, goede uitleg over het opmeten.

Roland Veen van

Mooie horren

Uw ervaring met Horren.com:

Prima communicatie en goede horren

Ton van der Kooij

Inzethor PE 100 gekocht.

Uw ervaring met Horren.com:

Zeer correct geholpen met de vragen die ik had en dat heeft mij doen besluiten om bij Horren.com te bestellen. Keurig op tijd geleverd past perfect en ziet super strak uit!!

Bram Vroegindeweij

Hordeur