Ger Duyndam

Inzethorren

Uw ervaring met Horren.com:

Een extra hor voor het raam.
Wij hebben al enige jaren horren van Horren.com, en deze zijn nog steeds uitstekend, dus nu eentje erbij.

Fam Huitenga

Mooie horren in erg grote dozen.

Prima. Overzichtelijk website.

M

4 horren gekocht

Levering conform verwachting

Polhuis

Prima service

Uw ervaring met Horren.com:

Prima service. Ik had een specifiek geval met een schuifpui waar ze in meegedacht hadden. Bij aankomst iets fout gegaan in de afmeting, maar zonder problemen een nieuwe gekregen onder retour van de... Prima service. Ik had een specifiek geval met een schuifpui waar ze in meegedacht hadden. Bij aankomst iets fout gegaan in de afmeting, maar zonder problemen een nieuwe gekregen onder retour van de oude. Perfect !

N van Keulen

Goed product

Uw ervaring met Horren.com:

We keken eerst naar bouwmarkten voor horren want die zijn heel goedkoop. Ik ben heel blij dat we voor horren.com gekozen hebben want het product past direct en werkt. Wij zijn er heel blij mee

Bert Dieteren

Prima hor

Heel goed

Marjanne De Boer

Horren draai kiepraam

Uw ervaring met Horren.com:

Geweldig, 3 horren besteld paste precies, alleen was een bedoeld voor een raam wat achteraf een brandraam bleek te zijn! Onze eigen fout!

P Kruidenier

Hor voor raam en boven de deur

Uw ervaring met Horren.com:

Perfecte horren. Zijn er erg blij mee. Ze pasten perfect. Makkelijk te bestellen en snelle levering.

Herman Alberts

Inzethor draai/kiepraam

Prima !!!

Koen

Product voelt degelijk, maar is niet helemaal haaks

Uw ervaring met Horren.com:

Goede website en goede costumer journey

Reactie Horren.com:

Beste Koen, dank voor uw review! Als een hor niet helemaal haaks is dat natuurlijk niet zoals het hoort en gaan we het uiteraard oplossen. Ik zie dat u hierover nog geen contact heeft opgenomen met... Beste Koen, dank voor uw review! Als een hor niet helemaal haaks is dat natuurlijk niet zoals het hoort en gaan we het uiteraard oplossen. Ik zie dat u hierover nog geen contact heeft opgenomen met ons. We hebben geprobeerd u te bereiken maar we kregen u helaas niet te pakken. Reageert u even op ons bericht? Dan gaan we het voor u in orde maken! ^Marco van Horren.com