Steven

Super!

Dick Bredius

Aanschaf horren

Uw ervaring met Horren.com:

Prima product en levering.

Ab Faas

Blij met de nieuwe horren

Uw ervaring met Horren.com:

Prima, duidelijke uitleg en dankzij deze uitleg en onze meet deskundigheid ☺️ passen de horren perfect.

Peter Hanselman

Uiterst tevreden

Doet wat het belooft

Inan Aydin

Thanks for the quality products

Uw ervaring met Horren.com:

I have received the products in good order and short time. The products fit perfectly to my windows. Thanks for the high quality products.

Michelle Catanese

Top product en service

Uw ervaring met Horren.com:

Mooie horren, makkelijk zelf te meten en bestellen. De video's voor het meten en installeren waren ook erg helpvol. Prijs vind ik heel redelijk voor de kwaliteit. Heel tevreden hier!

Charles Tournoy

Zeer tevreden

Geert Luiten

Horren voor slaapkamers

Uw ervaring met Horren.com:

Perfect in een woord. Zelf goed meten. Daarna direct mail contact. De levering best snel. En goed te plaatsen. Erg tevreden

Ellen Kruimer

Raamrolhor

Uw ervaring met Horren.com:

Raamrolhor RO50 gekocht. Inmeten ging prima dankzij de duidelijke instructies en het ophangen verliep ook zonder problemen. Zeer tevreden over deze aankoop!

Jan Nieuwenhuyzen

Bestelling horren

Uw ervaring met Horren.com:

We hebben enkele weken geleden twee horren besteld. Elf dagen later kregen we een bericht dat de dag daarna de horren geleverd zouden worden. Deze zijn ook keurig geleverd en ze passen perfect. Voor... We hebben enkele weken geleden twee horren besteld. Elf dagen later kregen we een bericht dat de dag daarna de horren geleverd zouden worden. Deze zijn ook keurig geleverd en ze passen perfect. Voor de volgende bestelling weten we waar we zijn moeten