Peter Van Rossen

Plisé hordeur.

Uw ervaring met Horren.com:

Makkelijk besteld, goede opmeetfilm en montagefilm.

Hans Koornhof

Weer blij met een hordeur van horren.com

Uw ervaring met Horren.com:

Was weer super makkelijk geregeld op de website. Top kwaliteit en snelle levering.

Frits Segers

Gaascassette te kort gefabriceerd, foutje horren.com

Uw ervaring met Horren.com:

probleem binnen 5 dagen opgelost. Nieuwe gaascassette geleverd.

Rinus Bliek

Mooie horren, prima passend

Uw ervaring met Horren.com:

Gewoon goed, door de heldere meetinstructie foutloos kunnen bestellen. Fijn om te weten dat er een medewerker checkt of jouw opgegeven maten wel kunnen kloppen. Mugvrij en met frisse lucht de zomer... Gewoon goed, door de heldere meetinstructie foutloos kunnen bestellen. Fijn om te weten dat er een medewerker checkt of jouw opgegeven maten wel kunnen kloppen. Mugvrij en met frisse lucht de zomer in!

J.M. LEE

Inzethor PE-100

Uw ervaring met Horren.com:

Friendly service fast and above all quality prroduct!

Barbara van der Meer

Hor

Uw ervaring met Horren.com:

Goede website snelle levering en goede kwaliteit

Bambach

Horren van goede kwaliteit

Uw ervaring met Horren.com:

We hebben 6 horren besteld en zijn zeer tevreden over de kwaliteit en snelle levering. Omdat wij de horren op de muur hebben gemonteerd vanwege naar binnen opengaande ramen met luiken was de... We hebben 6 horren besteld en zijn zeer tevreden over de kwaliteit en snelle levering. Omdat wij de horren op de muur hebben gemonteerd vanwege naar binnen opengaande ramen met luiken was de installatie lastig om met het bijgeleverde korte schroef de plug te vinden, maar uiteindelijk is het wel gelukt.

Dimitri Schrijnemakers

Hele pakket goed

Uw ervaring met Horren.com:

Van A tot Z liep alles zeer goed. 1 vd horren had een klein mankementje, ook dat wordt meteen opgelost via gratis haal- en brengservice.

Marjan Tinkelenberg

Top horren!

Uw ervaring met Horren.com:

Mooie horren ontvangen, passen precies.
Zelf gemeten na een duidelijke uitleg op de website. Netjes verpakt en op de gemaakte afspraak datum ontvangen. Zeer tevreden.

J. van der Male

Precies pas.

Uw ervaring met Horren.com:

Duidelijke site, meetinstructie duidelijk, daardoor hor die precies past! En voldoet.