Jacqueline
Ik heb alleen maar goede ervaringen. Snelle levering en goed materiaal. Nummering van de kleuren vind ik ook heel makkelijk ivm nabestellen. ??
Snelle levering, prima
Steentjes nodig die niet meer via website te bestellen waren. Na telefonisch contact alsnog geleverd. Zeer tevreden.
Ondanks dat er bij de steentjes stond "beste kwaliteit van" zi in de steentjes er na 1 keer dragen op mijn schoenen al vanaf! Wat ik erg zonde vind!
Jammer dat er dan bij staat dat ze ZO goed...
sommige steentjes zitten aan elkaar en krijg je wel los maar zijn dan niet goed meer
de website vind ik kwa kleuren niet makkelijk als je iets in je winkelwagentje stopt wil ik verder winkelen...
ik had de bestelling snel binnen en kon geluijk aan de gang. de steentjes waren van goede kwaliteit en blijven uitstekend zitten.
Goede en snelle levering.
goede kwaliteit en snel geleverd
Had een bestelling gedaan het en er ontbraken steentjes dus ik gebeld en een mail gestuurd netjes en snel antwoord gehad en mijn steentjes zijn alsnog opgestuurd keurig
Snelle levering, goed verpakt dus top service