Mooie steentjes, supersnelle levering, kortom uitstekende service!

Ik had de bestelling snel in huis. Super!

A. de Bruin

Super service, ze hadden per ongeluk een paar zakjes steentjes te weinig gestuurd. De volgende dag had ik ze via de post al binnen en ik kreeg zelfs nog een zakje met hartjes cadeau :))

Goede service

Heel veel keus

Ik heb hier meerdere producten besteld en ik ben zeer tevreden over alles!
Super snelle levering, hele mooie kwaliteit en netjes verpakt.
Het eerste jammere vind ik dat er hier en daar...
Ik heb hier meerdere producten besteld en ik ben zeer tevreden over alles!
Super snelle levering, hele mooie kwaliteit en netjes verpakt.
Het eerste jammere vind ik dat er hier en daar steentjes zijn waar de lijm niet aan plakt en dus iet meer bruikbaar zijn.
Ook is het niet het fijnste dat de transferfolie gevouwen wordt ( voor verzenden is er geen andere optie lijkt me) , hierdoor heb je bij grotere bedrukkingen vouwen in het transferfolie waardoor de steentjes erop leggen niet handig is.

Hele snelle levering, vriendelijk, goede kwaliteit.

Enrico

Echt fantastsich, makkelijk, heel veel producten, snelle verzending!

Alles is snel te vinden, en niet duur!

Het eninge punt dat ik wil maken is, had adres doorgegeven, en ze me daarna ook nog om een extra controle van adres hadden gevraagd, het gevolg van dit , hele adres stond nog steeds niet goed op... Het eninge punt dat ik wil maken is, had adres doorgegeven, en ze me daarna ook nog om een extra controle van adres hadden gevraagd, het gevolg van dit , hele adres stond nog steeds niet goed op het pakket. Het duurde daarom bijna 3 weken voordat ik het pakket had, plus dat ik het zelf op moest gaan halen bij een bedrijf. Ik woon namelijk in Portugal!

Heel klant vriendelijk, snel met beantwoorden vragen.

Top en heel erg snel.

Niet opgelet