Super. Ze zijn super snel en ik krijg altijd een extra erbij. Ik koop al 2 jaar bij hun en heb nooit problemen gehad

Snelle levering.

Bianca Verbeek

Ik koop al een paar jaar bij jullie iedere x vraagd jullie systeem if hij mijn gegevens moet opslaan Ik typ aktijd ja in en iedere x miet ik alles opnieuw i vieren en heb dit ook al vaker va dut... Ik koop al een paar jaar bij jullie iedere x vraagd jullie systeem if hij mijn gegevens moet opslaan Ik typ aktijd ja in en iedere x miet ik alles opnieuw i vieren en heb dit ook al vaker va dut gemeld Groet Bianca Verbeek Plastrons Enzo

Reactie Hotfixonline.nl:

Beste Bianca Verbeek,
Dankuwel voor uw feedback, vervelend dat genoemd probleem zich blijft voordoen.
Beste Bianca Verbeek,
Dankuwel voor uw feedback, vervelend dat genoemd probleem zich blijft voordoen.
U kunt het beste éénmalig een account aanmaken en dan kunt u met uw e-mailadres inloggen.
De gegevens blijven dan staan en u heeft een overzicht van uw bestellingen.
Onze excuses voor het ongemak.
Vriendelijke groet,
Marian Castricum
klantenservice Hotfixonline

Goede ervaring. Alles netjes geleverd.

Snelle levering.

Miriam

Ik heb al vaker hier wat gekocht en het is altijd een feest om de bestelling snel te ontvangen. Afgelopen keer miste ik 2 onderdelen van mijn bestelling maar na een telefoontje werd het nog... Ik heb al vaker hier wat gekocht en het is altijd een feest om de bestelling snel te ontvangen. Afgelopen keer miste ik 2 onderdelen van mijn bestelling maar na een telefoontje werd het nog dezelfde dag nagezonden.

Snelle levertijd. Groot assortiment. Aardige dame bij de klantenservice ?
Behulpzaam bij nazenden van niet geleverde goederen.

Ik heb pas 1 keer besteld dat was prima

Snel in huis

snelle levering

Nelly

Goed bedrijf veel keuze en snelle keurige levering.

De super snelle levering

Komt afspraak volgens info na. Daar hou ik van!

Jeanny

Goede kwaliteit en prijs, snelle levering.

Marian

Snelle handeling. bijzonder aardig aan de telefoon, snel geholpen.

Ik ben helemaal tevreden. Mooie sortering.