Snel en goed verzorgd

Ariël van Hagen

Hele goede ervaring. Alles snel en makkelijk te bestellen.

Duidelijke omschrijving producten. Overzichtelijke website. Snelle bevestiging/afhandeling via mail. Snelle levering. En, altijd leuk, een cadeautje (en bij hoger bedrag zelfs meerdere) bij je... Duidelijke omschrijving producten. Overzichtelijke website. Snelle bevestiging/afhandeling via mail. Snelle levering. En, altijd leuk, een cadeautje (en bij hoger bedrag zelfs meerdere) bij je bestelling.

Ruim assortement...snelle levering klantvriendelijk...en niet duur. En altijd op voorraad.

Snelle levering.

Madelein Gabler

Snelle verzending en goed verpakt. Site zou beter kunnen.

Veel keus en snelle levering.

Denise konijn

Was mijn eerste bestelling en zeker niet mijn laatste

Margriet

Mijn bestelling werd snel geleverd. Op zondag besteld en het werd op maandag meteen verzonden. Ik had een starterspakket gekocht met een applicator. De spullen zien er goed uit. Ik heb er nog niets... Mijn bestelling werd snel geleverd. Op zondag besteld en het werd op maandag meteen verzonden. Ik had een starterspakket gekocht met een applicator. De spullen zien er goed uit. Ik heb er nog niets mee gedaan, dus of het goed werkt kan ik nog niet zeggen.

Zie hierboven

Van der klauw

Goede service snelle levering

Super! Goede producten, snelle zending en goede service.

Jolanda van Bragt

Dit bedrijf heeft een duidelijke bestel procedure je kan overal makkelijk bij de winkelwagen is bij het afrekenen makkelijk.

ja ik vind dat de bestelling erg vlug ging en heel netjes

ebbers

Snelle bezorging van bestellingzie