Fashion Boutique Goes

Super

Prachtige steentjes en duidelijke site. Prima prijs en snelle reactie op de mail

Vandamme vanessa

Goede service

ben altijd tevreden over de dienst en de gratis attenties

Chaos Royal Creations

Snelle verzending, goede kwaliteit stenen en redelijke prijs

Weer een aantal stenen gekocht. Prachtige glans en kwaliteit. Had het pakket ook super snel in huis en kon de zending volgen wat altijd fijn is. Overzichtelijke website is ook erg handig voor... Weer een aantal stenen gekocht. Prachtige glans en kwaliteit. Had het pakket ook super snel in huis en kon de zending volgen wat altijd fijn is. Overzichtelijke website is ook erg handig voor bestellen

conen Elly

Hotfix

na een heel gedoe omdat de pakjes- wagen (post.nl) geen straat vindt,(het is makkelijk gezegd , dit adres bestaat niet!)heb ik opgebeld naar hotfix online en het pakje was terug gegaan!, ik heb... na een heel gedoe omdat de pakjes- wagen (post.nl) geen straat vindt,(het is makkelijk gezegd , dit adres bestaat niet!)heb ik opgebeld naar hotfix online en het pakje was terug gegaan!, ik heb gevraagd om het pakje per post te versturen,wat ze ook gedaan hebben,en heb het pakje 4 dagen na mijn telefoontje al ontvangen!

Carla

Snelle service

Mijn bestelling had ik de volgende dag in huis super snel dus. Via mail ook snel een reactie. Petje af.
Wat de producten betreft alles in goede orde ontvangen. De Hotfix applicator ben ik niet zo tevreden over. De opzetstukjes doen het helaas niet op de 2 mm na. Je moet dan de platte gebruiken maar hier kun je het steentje dan niet mee oppakken helaas en daar ging het mij om dus dat vind ik jammer.

Vrijdag besteld zaterdag binnen

Super, koop hier altijd mijn austria steentjes, deze zijn echt prachtig en veel goedkoper dan swarovski.

goede kwaliteit en snelle levering

Annemiek de Jongh

Super snel, en goede kwaliteit

Snel geleverd, je krijgt wat je ziet, en goede kwaliteit (in dit geval hotfix materiaal) super!, tweede keer besteld, goede prijs kwaliteit en supersnelle levering, tevreden ik kom zeker terug

Perfect

nog nooit problemen gehad met bestellen

Corine de Jong

Prima levering

al mijn bestellingen zijn goed gegaan