Werken met Hotfixe door ouderen.

Ik heb een goede ervaring met het bedrijf, Hotfixeonline.
Via een collega gehoord van uw site waarna ik een bestelling heb geplaatst. Naar tevredenheid het gevraagde materiaal ontvangen.

Super goed

Altijd alles in orde, mocht er een foutje gemaakt worden, word het direct opgelost, en super snelle levering.

Ria Laterveer- Kiewiet

Super tevreden

alleen weinig glasen steentjes laatst besteld maar verkeerde kleur moest wit zijn maar had rose

E.Blankstein

Super

Heel goed. Snelle levering en netjes verpakt.

Hotfix

Duidelijke site, leuke spulletjes en scherp geprijst

Rina

Super

Super snelle service

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd

Fenna

Tevreden

Prima service. Het assortiment mag wat mij betreft uitgebreider. Vooral vormpjes. Verder zou het fijn zijn dat je de hele dag kunt bestellen en dat je het alsnog de volgende dag in huis hebt.... Prima service. Het assortiment mag wat mij betreft uitgebreider. Vooral vormpjes. Verder zou het fijn zijn dat je de hele dag kunt bestellen en dat je het alsnog de volgende dag in huis hebt. Snelle levering is voor mij belangrijk omdat ik het ook nodig heb voor mijn bedrijf.

Tevreden!

Goede service, alles was in orde!

anneke poppe

Blinkende steentjes

Ik heb al vaker bij hotfix .nl besteld , ze hebben zeer mooie steentjes en blijven zeer goed plakken.
ook het plakfolie is goed klevend, de levering is zeer snel en keurig en veilig verpakt.
als ik iets nodig heb bestel ik zeker weer bij hun, en zal het zeker bij andere aanbevelen!