Nancy de Ronde

Snelle afhandeling

Product werd op tijd geleverd zoals aangegeven.

Prima.

Voor de eerste keer iets besteld. Vraag van mij werd snel beantwoord en bestelling snel en volledig geleverd.

Zeer tevreden

Snelle levering, goed verzorgd. De website is zeer overzichtelijk en informatief over het product

Natasha Princee

Super

Ik heb alleen maar positieve dingen ervaren

Debby

Zeer tevreden klant !

Overzichtelijke site
Snelle levering en de goederen zijn zoals beschreven . En niet te vergeten normaal van prijs .

Geweldig

Ik ben hier blij mee het blijft echt plakken met de aplicator

Sandra Van Dael

Zeer tevreden

Trage levering

Trage levering

Reactie Hotfixonline.nl:

Beste klant,
Dankuwel voor uw feedback.
Beste klant,
Dankuwel voor uw feedback.
Vervelend om te horen dat uw bestelling vertraagd bezorgd is. Bestellingen die op werkdagen voor 12 uur bij Hotfixonline binnenkomen worden nog dezelfde dag toegezonden. PostNL garandeert voor 97% een levering de volgende werkdag, soms duurt het langer, helaas hebben wij daar geen invloed op. We hopen dat u tevreden bent over uw aankopen en zien u graag terug op onze website.
Vriendelijke groet,
Marian Castricum
het team van Hotfixonline

Sandra Mostert

Uitstekend

Ondanks dat ik pakketje niet had ontvangen, toch nieuwe gekregen. Was de eerste keer na vele bestelling dat dit was voorgevallen.

Beau dandys

Grotere stenen

De bezorging is top maar er zouden ook grotere stenen moeten komen verder is alles top