Lilian de Paula

Ik heb binnen 2 dagen mijn hotfix in min handen ,fijn ????

Sylvia van Oel

Perfecte service leuk met de zegeltjes zeer goed bedrijf altijd klantvriendelijk niks op aan te merken

prima bedrijf niks mis mee

patty slegers

Slecht

Bestelling na 1 week geleden besteld te hebben nu nog niet ontvangen!

Reactie Hotfixonline.nl:

Beste Patty Slegers,
Wat vervelend dat uw bestelling nog niet bezorgd is. Als een bestelling niet binnen 2 dagen arriveert kunt u het beste even contact opnemen met onze klantenservice.
We...
Beste Patty Slegers,
We zijn telefonisch bereikbaar van ma. t/m do. ochtend van 8.00 uur t.m 12.00 uur of stuur een e-mail naar info@hotfixonline.nl
Dankuwel.

Christianne van der strate

Hotfix

ik heb nog niet zo veel besteld maar wat ik heb besteld had een snelle levering netjes verpakt. Alleen kreeg ik bij mijn eerste bestelling ( een startpakket) een zakje met Hotfix steentjes waar bij... ik heb nog niet zo veel besteld maar wat ik heb besteld had een snelle levering netjes verpakt. Alleen kreeg ik bij mijn eerste bestelling ( een startpakket) een zakje met Hotfix steentjes waar bij de meeste de lijm laag niet erop zat maar los in het zakje

Craftaholic

Geweldige en snelle service

Heel snel geleverd en heel viendelijk te woord gestaan aan de telefoon.

Goede en snelle services

Goede service

c van de peppel van kooij

Mooie steentjes

altijd snel geleverd goede service

vrij snelle levering, en netjes..

Bianca adriaansen

Goede service