Snel bestellen.

Snelle en correcte levering!

Top Service

een goede en snelle levering, bij vragen de zelfde dag nog reactie terug.

#Bling

Blij met mijn bestelling.

Agnes Bänziger

Hotfix steentjes

Bestelling snel in huis dus nichtje blij kan ze weer snel aan de slag!!

Sharon Kampman

Goed verzorgde levering

De bestellingen en leveringen verliepen goed. Erg jammer is dat het bedrijf beperkt telefonisch bereikbaar is en dat er niet gereageerd is op mijn ingesproken voicemail en bericht onder de... De bestellingen en leveringen verliepen goed. Erg jammer is dat het bedrijf beperkt telefonisch bereikbaar is en dat er niet gereageerd is op mijn ingesproken voicemail en bericht onder de bestelling. Dit is echt een groot minpunt!

Reactie Hotfixonline.nl:

Beste Sharon Kampman,
Vriendelijk bedankt voor uw feedback.
Beste Sharon Kampman,
Vriendelijk bedankt voor uw feedback.
Vervelend om te horen dat ons bericht u niet bereikt heeft, ik heb het even nagekeken en zag dat u een hotmail adres heeft. Hotmail adressen leveren soms problemen op waardoor deze in de spam map terecht komen.
Bij vragen, buiten onze telefonische klantenservice tijden, kunt u het beste het e-mail adres gebruiken die in de bevestiging wordt opgegeven gebruiken.
info@hotfixonline.nl
Vriendelijke groet,
Marian Castricum
klantenservice Hotfixonline

Ingrid

Goed 8

Keus genoeg en snelle levering! 8

Marion

Goede producten tegen een goede prijs.

Super service

Goede ervaring met levering

linda

Beoordeling

Besteld voor 12 uur en netjes de volgende dag bezorgd!?? het enige wat ik miste is dat je niet alle kleuren in het pakket van 9 euro kan bestellen. Verder is alles super geregeld.