De bestelling wordt pas 4 dagen geleverd. Onbegrijpelijk dat er geen gebruikswijziging is ingesloten. Spaarkaart dien je uit te printen, ik heb geen printer thuis. Jammer

Had meer verwacht van het pakket, zie boven

San's Creations

Makkelijk bestellen en een super snelle levering.

Sofie Viellefont

De artikelen zijn even schitterend als de service!!! BRILIANT

Perfect!

Goede servies

Tevreden

VjCar

Hotfix is goed!

Super steentjes om mee te werken, mooie glans en plakt goed aan shirt

B . Lancel

Fijne winkel

Goede service, ik had advies nodig ivm steentjes die ik al had en moest echt exact dezelfde erbij hebben. Hier echt heel fijn mee geholpen en daarna zeer snelle levering.

30.000 st. plakken

Snelle levering, een verrassend kadootje en spaarsysteem.

Helaas kleurverschil in de steentjes. Er zit duidelijk een tint verschil in de bestelde partij.

Nog niet alle...
Snelle levering, een verrassend kadootje en spaarsysteem.

Nog niet alle steentjes zijn verwerkt, maar er zijn veel steentjes met slechte afwerking; hoekjes eruit, grijze materie op de steentjes, ruwe randen en hoogte verschil. Helaas veel verlies hierdoor.

Goede kwaliteit steentjes en top service

Snelle verzending, goede kwaliteit steentjes en een hele goede service.

v.d. hoeven

Het duurde even voor de bestelling binnen was. Helaas zaten de presentjes die je zou krijgen er niet bij. Het "patronen boekje" had ik een boekje verwacht en geen a3tje. Verder zijn de spullen prima... Het duurde even voor de bestelling binnen was. Helaas zaten de presentjes die je zou krijgen er niet bij. Het "patronen boekje" had ik een boekje verwacht en geen a3tje. Verder zijn de spullen prima en netjes bezorgd wat ik had besteld.

Snel en heel goede verzorging

keurig