Klantenservice
Kwaliteit van de werkzaamheden
Advies
Medewerkers

E,Huijsmans

Tevreden tot nu toe over het geleverde werk

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons om onze dienstverlening te verbeteren?

Graag melding hoe laat ongeveer men komt om binnen de ramen te zemen

Geachte heer / mevrouw Huijsmans,
Geachte heer / mevrouw Huijsmans,
Hartelijk dank voor uw review.
Wij zijn op dit moment een systeem aan het ontwikkelen waarbij u een e-mail krijgt op welke dag wij komen met daarin ook een link, u kunt dan via deze link zien hoe laat wij verwachten bij u te komen maar u kunt hierin ook zien of de medewerker bijvoorbeeld vertraging heeft. Helaas is dit systeem nog niet zo ver en kost veel tijd.
U krijgt wel altijd van ons een e-mail op welke dag wij bij u komen, u kunt altijd even vragen hoe laat wij bij u komen. Dit kunnen wij u vertellen tot de dag van te voren alleen op de dag zelf is dit helaas niet meer mogelijk.
Wij nemen uw advies dus zeker mee binnen ons bedrijf !

Ed Vermee

Gewoon goed werk en service

Kan niet beter

TOP!!!!

Blijf zo doorgaan

Geachte fam. Collignon- van der Kubbe,
Wat fijn om te horen dat alles naar tevredenheid verloopt !
wij gaan zeker zo door :)
Met vriendelijke...
Geachte fam. Collignon- van der Kubbe,
Wat fijn om te horen dat alles naar tevredenheid verloopt !
wij gaan zeker zo door :)