Klantenservice
Offerte
Kwaliteit van de werkzaamheden
Advies
Medewerkers

Prettig bedrijf, goed in de communicatie

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons om onze dienstverlening te verbeteren?

Neen

Geachte heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw recensie.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over ons!
Housecareservice

Ik vind dat jullie netjes werken,mijn ramen en kozijnen zien er mooi uit als jullie geweest zijn.

Nee hoor

Floris Couwenbergh

Servicegerichte organisatie

nee

Geachte Floris Couwenbergh,
Hartelijk dank voor uw recensie.
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over ons.

nvt

Werken snel en correct

tot op heden niet

Arends

Dit is de 2e keer dat de ramen gedaan zijn en ik ben niet tevreden. Er zijn veel strepen en opgedroogde druppels op alle ramen.

Verbeter de dienstverlening

Geachte mevrouw Arends,
Hartelijk dank voor uw recensie.
Wij vinden het jammer dat u eerst een negatieve recensie over ons bedrijf plaatst, en pas hierna bij ons de klacht meldt.
Nadat u...
Geachte mevrouw Arends,
Hartelijk dank voor uw recensie.
Nadat u telefonisch contact heeft op genomen zijn wij samen met u tot een passende oplossing gekomen en komen wij de ramen opnieuw wassen op de traditionele manier in plaats van osmose bewassing.
We streven immers naar 100% klanttevredenheid, ook na de eerste osmose bewassing.
Wij vernemen graag van u na het bezoek of de klacht naar tevredenheid is opgelost.

Ton

Een goed en klantgericht bedrijf

Ik zou graag in de mail met de aankondiging over het volgende bezoek ook een tijdsindicatie willen krijgen dan wel een link naar de informatie. Nu moet ik een reply geven en krijg dan de info. Vind... Ik zou graag in de mail met de aankondiging over het volgende bezoek ook een tijdsindicatie willen krijgen dan wel een link naar de informatie. Nu moet ik een reply geven en krijg dan de info. Vind ik persoonlijk wat omslachtig

Hartelijk dank voor uw recensie.
Op dit moment is ons systeem nog niet zo ver dat wij ook automatisch een tijdsindicatie kunnen sturen. Wij zijn wel bezig met het maken van een systeem / app waarop u kunt zien hoe laat de medewerker komt, maar dat u ook kunt zien dat de medewerker bijvoorbeeld vertraging heeft. Hier moeten wij helaas nog even op wachten ! maar er word zeker aan gewerkt.
Housecareservice

Een beetje rommel .de een doet met hand en andere met de slang.!

Snel, maar niet heel precies.
Bezoeken zijn al 2x uitgesteld en we zijn pas een paar maanden bezig.
Vorige keer een raam niet gedroogd. Zou zogenaamd streep- en druppelloos opdrogen.

Communiceer met de bewoner als die thuis is en de auto even aan de kant gezet moet worden om het raam te kunnen zemen.
Werk nauwekeurig ipv alleen snel.

Hartelijk dank voor uw recensie.
Glasbewassing met osmosewater zorgt voor een streeploos resultaat. Maar wat is osmose bewassing precies? Bij osmose glasbewassing wordt gebruik gemaakt van gedemineraliseerd water. Dit is gewoon water dat door middel van filters ontdaan is van mineralen en zouten. Het wordt ook wel ‘osmosewater’ genoemd. Er blijft puur water over dat na verdamping geen vlekken achterlaat op ramen en andere oppervlakken. Simpelweg omdat er niets meer in het water zit wat kan vlekken!
Wanneer je je ramen voor de eerste keer met osmosewater laat reinigen, kan het zijn dat ze daarna nog niet perfect schoon zijn. Dit komt doordat de poriën van het glas nog vol met oud vuil en zeepresten zitten. Het kan dus even duren voordat het resultaat volledig zichtbaar is. Na de wasbeurt gaat het reinigingsproces namelijk nog een tijdje door. Doordat het osmosewater verder het glas intrekt en nog meer oud vuil opneemt. Wanneer het water is verdampt laat het oude vuil de vlekjes na die je ziet.
In 95% van de gevallen hebben we bij het tweede bezoek al 100% goed resultaat. Het glas is dan tot in de poriën zuiver en je ramen zijn volledig schoon. Voor het beste resultaat laat je je ramen periodiek met osmose wassen.
Houd er dus rekening mee dat het beste resultaat zichtbaar wordt na de tweede osmose wasbeurt. Mocht je na een eerste bewassing echt niet tevreden zijn over het (voorlopige) resultaat dan zoeken we een passende oplossing. We streven immers naar 100% klanttevredenheid, ook na de eerste osmosebewassing.
Als uw bezoek niet naar wens is verlopen dan vernemen wij dit graag zodat wij samen met u tot een passende oplossing kunnen komen.
Housecareservice

Tot nu toe 3 maal geweest om de ramen te zemen!! 3 maal het qua weeknummer verzet!! Laatste keer was er geen lift aanwezig zodat de dakkapel niet gedaan kon worden, terwijl dit wel de afspraak is!!... Tot nu toe 3 maal geweest om de ramen te zemen!! 3 maal het qua weeknummer verzet!! Laatste keer was er geen lift aanwezig zodat de dakkapel niet gedaan kon worden, terwijl dit wel de afspraak is!! Deze keer waren we toevallig thuis maar wordt de dakkapel wel gedaan als we niet thuis zijn????

Alles volgens afspraak laten gebeuren

Hartelijk dank voor uw recensie.
Het klopt inderdaad dat wij vorig jaar aan het einde problemen hebben gehad met personeel en hierdoor een achterstand zijn opgelopen met de planning. Hier hebben wij onze klanten van te voren van op de hoogte gebracht. Gelukkig zijn de personeelsproblemen opgelost en komen wij weer volgens planning bij al onze klanten. Het kan altijd gebeuren dat wij uw bezoek moeten verplaatsen op het moment dat bijvoorbeeld een van onze personeelsleden zich ziek meld. Dit is voor ons overmacht en proberen altijd tot een passende oplossing te komen.
Voor het reinigen van een dakkapel maken wij geen gebruik van een lift of hoogwerker (mits dit in uw abonnement zit) Wij wassen dit op de traditionele manier met de hand of met osmose bewassing. Wij kunnen de dakkapel ook reinigen als u niet aanwezig bent.
Mocht uw bezoek niet naar wens verlopen dan vernemen wij dit graag van u. Wij komen samen met u tot een passende oplossing.Bij het uitvoeren van onze diensten streven wij altijd naar de beste kwaliteit en 100% tevredenheidsgarantie !
Housecareservice

Heel snel even over de ramen

Geachte heer/ mevrouw,
Hartelijk dank voor uw recensie.
Jammer om te horen dat u niet tevreden bent over de werkzaamheden.
Bij het uitvoeren van onze diensten streven wij altijd naar de...
Geachte heer/ mevrouw,
Hartelijk dank voor uw recensie.
Jammer om te horen dat u niet tevreden bent over de werkzaamheden.
Bij het uitvoeren van onze diensten streven wij altijd naar de beste kwaliteit en 100% tevredenheidsgarantie. Als u niet tevreden bent vernemen wij dit graag zodat wij samen met u kunnen kijken naar een passende oplossing, en dit kunnen opnemen binnen ons bedrijf als verbeter punt.