Klantenservice
Offerte
Kwaliteit van de werkzaamheden
Advies
Medewerkers

De bedoeling is goed, alleen de uitwerking wat minder.

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons om onze dienstverlening te verbeteren?

Duidelijkere tijdschema’s om gesloten rolluiken te voorkomen.

Weten we niet echt....zijn in 2018 1x geweest.... wanneer komen jullie in februari??

Geachte heer/ mevrouw,
Bedankt voor uw recensie.
Geachte heer/ mevrouw,
Bedankt voor uw recensie.
Bij het accepteren van de offerte ontvangt u altijd van ons een jaar overzicht met daarin welke weken wij bij u komen en welke werkzaamheden er die week worden uitgevoerd.
Mocht u dit overzicht niet meer hebben / niet hebben ontvangen kunt u ons dan een e-mail sturen naar info@housecareservice.nl en daarbij vermelden om welk adres het gaat? Dan sturen wij u een nieuw overzicht toe.

Tamara embregts

Ze zijn meestal eigenlijk altijd binnen een kwartier weer weg ongeacht of ze nu de eerste verdieping de ramen moeten zemen of de 2e verdieping erbij moeten zemen.. Ze klimmen zonder aan te bellen... Ze zijn meestal eigenlijk altijd binnen een kwartier weer weg ongeacht of ze nu de eerste verdieping de ramen moeten zemen of de 2e verdieping erbij moeten zemen.. Ze klimmen zonder aan te bellen of ik thuis ben ja of nee zomaar over de schuur heen. En de 1e keer dat ze geweest waren was mijn raam van de slaapkamer niet goed schoongemaakt.

Graag zou ik zien dat ze altijd aanbellen of ik achter open wil maken zodat ze op een gewone manier op de plaats komen. Zonder dst ze over de schutting klimmen. 9 van de 10 keer ben ik gewoon... Graag zou ik zien dat ze altijd aanbellen of ik achter open wil maken zodat ze op een gewone manier op de plaats komen. Zonder dst ze over de schutting klimmen. 9 van de 10 keer ben ik gewoon thuis.
Misschien aanbellen bij de bewoners zodat de bewoners weten dat de glazenwassers er zijn

Geachte mevrouw Embregts,
Hartelijk dank voor uw recensie.
Vervelend om te horen dat de medewerkers van te voren niet hebben aangebeld.
Ik heb dit extra genoteerd dat ze van te voren...
Geachte mevrouw Embregts,
Hartelijk dank voor uw recensie.
Vervelend om te horen dat de medewerkers van te voren niet hebben aangebeld.
Ik heb dit extra genoteerd dat ze van te voren eerst bij u aanbellen.
Ik zie dat uw volgende bezoek voor volgende week gepland staat. Ik verneem graag van u of ze dit keer van te voren hebben aangebeld !
Onze medewerkers zijn inderdaad erg snel, de een wat sneller dan de andere. Wat wij voornamelijk belangrijk vinden is de kwaliteit en een tevreden klant. Als uw bezoek niet naar wens verloopt vernemen wij dit graag zodat wij samen met u kunnen kijken naar een passende oplossing en dit kunnen mee nemen als verbeter punt binnen ons bedrijf.

Van Rumund

We zijn pas aangesloten bij housecare service maar tot nu toe niet echt tevreden.

Ze zouden de laatste 2 x bij ons ook de zonnewering en trespa schoonmaken maar niet gebeurd.
Iedere x zeggen ze volgende x doen we dat en geven het door.
Miss handig om beter te...
Iedere x zeggen ze volgende x doen we dat en geven het door.
Miss handig om beter te communiceren met de medewerkers die dat moeten doen.
Laatste x zat de poort op slot dus hebben ze achter ook niets achter gedaan. Weet niet hoe ze dat bij andere klanten doen?
Betalen wel 18 euro per maand ervoor.

Geachte heer/ Mevrouw van Rumund,
Hartelijk dank voor uw recensie.
Het reinigen van het overig houtwerk / trespa staat inderdaad op de planning voor uw eerst komende bezoek.
Hoe de...
Geachte heer/ Mevrouw van Rumund,
Hartelijk dank voor uw recensie.
Hoe de medewerkers bij onze klanten achter komen is per woning verschillend.
Bij de meeste woningen kunnen wij achter komen door over de poort te gaan of over een plat dak mits dit veilig te doen is. Andere klanten laten de poort open.
Als wij niet bij u achter kunnen komen door middel van een van de boven genoemde opties dient u voor het bezoek aanwezig te zijn, wij vernemen dan graag van onze klanten voorkeursdagen zodat wij hier van te voren rekening mee kunnen houden met het maken van de planning.
Wij hebben uw advies in goede orde verwerkt in ons systeem !

Rommelig

Zorgen dat alles op orde komt

Hartelijk dank voor uw recensie,
Bij het uitvoeren van onze diensten streven wij altijd naar de beste kwaliteit en 100% tevredenheidsgarantie. Als u niet tevreden bent over ons vernemen wij dit graag zodat wij samen met u tot een passende oplossing komen.
Housecareservice

Goed bedrijf informeert goed wanneer ze komen

Geen idee

Hartelijk dank voor uw recensie,
Bij het uitvoeren van onze diensten streven wij altijd naar de beste kwaliteit en 100% tevredenheidsgarantie ! Mocht uw bezoek niet naar wens verlopen dan vernemen wij dit graag, wij zoeken graag samen met u naar een passende oplossing.

Maak pas net gebruik van houscare en zijn pas 1x langs geweest. En toen hebben ze prima werk geleverd. De reactie op mail en inschrijving ging ook erg snel en soepel.

Hartelijk dank voor uw recensie,
Kies je voor Housecare service, dan ben je verzekerd van kwaliteit, service en gemak!
Bij het uitvoeren van onze diensten streven wij altijd naar de beste...
Hartelijk dank voor uw recensie,
Bij het uitvoeren van onze diensten streven wij altijd naar de beste kwaliteit en 100% tevredenheidsgarantie. Mocht uw bezoek in de toekomst niet naar wens verlopen dan vernemen wij dit graag.

F.M.H.M. van Gils

Ik ben tevreden over de geleverde diensten. De melding per mail dat de glazenwasser komt, kaartje in de brievenbus dat hij geweest is vind ik geweldig. Zeer professioneel!

Hartelijk dank voor uw recensie,
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over ons.