Klantenservice
Kwaliteit van de werkzaamheden
Advies
Medewerkers

Niet zo best

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons om onze dienstverlening te verbeteren?

Eerst zorgen dat jullie de klanten die jullie hebben goed verzorgen, i.p.v. keer op keer later komen dan afgesproken is en als klap op de vuurpijl een brief bezorgd krijgen dat jullie ook voor... Eerst zorgen dat jullie de klanten die jullie hebben goed verzorgen, i.p.v. keer op keer later komen dan afgesproken is en als klap op de vuurpijl een brief bezorgd krijgen dat jullie ook voor allerlei andere dingen zorgen (dakgoten schoonmaken geloof ik?).
Eigenlijk is dit niet correct. Eerst dien je de klanten die je hebt goed achter te laten en als dat loopt pas nieuwe diensten aanbieden/klanten accepteren.

Hartelijk dank voor uw recensie.
Het klopt inderdaad dat wij vorig jaar aan het einde van het jaar problemen hebben gehad met personeel en hierdoor een achterstand zijn opgelopen met de planning.
Hier hebben wij onze klanten van te voren van op de hoogte gebracht.
Gelukkig zijn wij het nieuwe jaar goed gestart, zijn de personeelsproblemen opgelost en komen wij weer volgens planning bij al onze klanten !
Housecareservice

Het bedrijf kampt al zo’n 5 maanden met personeelstekort. De klant is hiervan de dupe. Keer op keer worden de werkzaamheden 1 week verschoven, waardoor ze conract niet nakomen: de werkzaamheden... Het bedrijf kampt al zo’n 5 maanden met personeelstekort. De klant is hiervan de dupe. Keer op keer worden de werkzaamheden 1 week verschoven, waardoor ze conract niet nakomen: de werkzaamheden worden niet om de 6 maar 7 weken uitgevoerd. Ze zouden uitzendkrachten in moeten zetten of tijdelijk geen nieuwe klanten aannemen.

Hartelijk dank voor uw recensie.
Hier hebben wij onze klanten van te voren van op de hoogte gebracht.
Housecareservice

Redelijk tot matig

Geachte klant,
Wij hebben uw beoordeling over ons bedrijf ontvangen.
Geachte klant,
Wij hebben uw beoordeling over ons bedrijf ontvangen.
Wij geven een 100% tevredenheidsgarantie af. Mocht u ergens klachten of opmerkingen over hebben, dan horen wij dit graag van u. U kunt dit het beste mailen naar info@housecareservice.nl.
Housecare Service

John

Communicatie is ruim voldoende.

patricia

nee

Dat ze weinig geduld hebben. Vandaag zou er iemand komen tussen 1 en 3 uur. Ik reed de straat in toen het nieuws op de radio hoorde van 1 uur. Mijn zoon was toen net thuis. Er stond geen autootje... Dat ze weinig geduld hebben. Vandaag zou er iemand komen tussen 1 en 3 uur. Ik reed de straat in toen het nieuws op de radio hoorde van 1 uur. Mijn zoon was toen net thuis. Er stond geen autootje voor de deur. Om 10 voor 4 gebeld, omdat er nog niemand was geweest. Blijkbaar had de persoon om 1 uur aan de deur gebeld, maar werd er niet open gedaan. Ik heb mijzelf erg gehaast om op tijd thuis te zijn van het werk.
De medewerker had echter al aan de dakkapel aan de voorkant kunnen beginnen, want daar hoeven we niet voor thuis te zijn. Ik vind dit wel heel krap. en van weinig geduld spreken.

Geef een monteur het telefoonnummer van de klant, zodat deze kan bellen als de klant nog niet thuis is. Er kan dan een misverstand voorkomen worden of hij weet dat je er a la minuut aankomt. Nu moet... Geef een monteur het telefoonnummer van de klant, zodat deze kan bellen als de klant nog niet thuis is. Er kan dan een misverstand voorkomen worden of hij weet dat je er a la minuut aankomt. Nu moet de afspraak weer verzet worden en moeten we ons weer op het werk aanpassen om deze afspraak weer na te komen.

Netjes, zakelijk goed georganiseerd.