Klantenservice
Kwaliteit van de werkzaamheden
Advies
Medewerkers

Yvonne Alewijnse

Mijn mening m.b.t. Housecare service is dat ik zeer tevreden ben over het glazen wassen. Netjes van tevoren een mailtje en meestal altijd op het aangekondigde tijdstip staan de glazenwasser voor de... Mijn mening m.b.t. Housecare service is dat ik zeer tevreden ben over het glazen wassen. Netjes van tevoren een mailtje en meestal altijd op het aangekondigde tijdstip staan de glazenwasser voor de deur. Ik heb al diverse vrienden en familie de informatie doorgegeven, omdat ik tevreden ben met de service en de gemaakte afspraken

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons om onze dienstverlening te verbeteren?

In de mail staat altijd de aankondiging maar je kunt niet afzeggen of andere datum afspreken. Dat kost dan weer extra voor rij kosten.

Mieke Huisman Brabers

Zeergoed

John Aarts.

Nee, maar ben pas net klant.

Goed bereikbaar en snelle service.

J Ruijters

Goede en heldere communicatie en prima service.

Ella Jansen

Netjes en verzorgd

J.D. Buijs-Janssen

Goed tot heel goed!

J.van Loon-de Jong

Zijn pas twee keer geweest maar ben er wel tevreden over.
Werken snel en goed.

zou het niet weten.