Klantenservice
Kwaliteit van de werkzaamheden
Advies
Medewerkers

Marijke hellemons

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons om onze dienstverlening te verbeteren?

Nee is goed

Louis

Erg klantvriendelijk en super service.

Klantvriendelijk, betrouwbaar, levert kwaliteit.

Ik vond de manier van samenstellen van je eigen wensenpakket niet echt duidelijk, maar dat kan gewoon aan mij liggen hoor.

A.M. van Pelt

Goed bedrijf, vriendelijke mensen en goed afspraken nakomen

M van Lingen, Nachtegaallaan 6 2321 Meer

Zeer positief, keurig werk geleverd , i danks de stromende regen, gewoon doorgaan.
Ik was zeer te spreken over de jongeman die bij ons de ramen gewassen heeft.
Hij verdient een compliment

de hoeken van de ramen beter wassen

LOOK2ME

Een uitermate goede indruk! Vriendelijke klant georiënteerden mensen. Daarnaast een goede formule om service te verlenen die een echte toegevoegde waarde heeft voor een maandelijks te overzien bedrag.

Blijf klant georiënteerd !

René Honings

In het algemeen ben ik wel tevreden. Housecare is nu 1x geweest. Ik heb wel een paar puntjes voor verbetering:
- rolluikbakken hadden wel beter schoongemaakt kunnen worden. 1 rolluikbak is zelfs nog groen.
- Housecare is vergeten het trespa van de garage schoon te maken

Jammer dat ook bij Housecare geldt: "time is money". Dus zo snel mogelijk klaar en naar volgende klant

Heb pas 1x gebruik gemaakt van jullie service. Deze was nog niet helemaal naar wens. Gemaild wat het probleem was en dit is wel netjes opgelost.