Klantenservice
Kwaliteit van de werkzaamheden
Advies
Medewerkers

Goed en duidelijk

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons om onze dienstverlening te verbeteren?

Ben pas bij het bedrijf dus heb nog geen verbeterpunten.

T.V.PROOIJEN

DE TUINMAN HAD GEEN GEREETCHAP BIJ HEM GEEN HARKJE EN GEEN BEZEM
EN NA HET VERWIJDEREN VAN HET ONKRUIT HEBBEN DE BUUREN
DE TUIN AAN MOETEN VEGEN VIER BLIKEN AFAL
DIT IS TOCH IETS...
DE TUINMAN HAD GEEN GEREETCHAP BIJ HEM GEEN HARKJE EN GEEN BEZEM
EN NA HET VERWIJDEREN VAN HET ONKRUIT HEBBEN DE BUUREN
DE TUIN AAN MOETEN VEGEN VIER BLIKEN AFAL
DIT IS TOCH IETS WAT JULLIE HOREN TE DOEN IK HOOP DAT VOLGENDEKEER WEL IETS BIJ ZIG HEBEN

GRAAG EEN ECHTE TUINMAN

Reactie Housecare Service:

Beste T.V. Prooijen,
Beste T.V. Prooijen,
Wij vinden het vervelend dat u niet tevreden bent over onze service. Wij hebben inmiddels telefonisch contact met u gehad. Wij werken met een 100% tevredenheidsgarantie, dus wij gaan er vanuit dat we samen tot een goede oplossing komen.

Jessica Marsilje
Housecare Service

Redelijk tot goed

Glazenwassers meer tijd geven om huizen schoon te kunnen maken. Hierdoor verbeterd de kwaliteit. Deze laat zo nu en dan te wensen over namelijk

Bastiaanse

Redelijk tot goed

Goed. Reageert snel op mails.

Wellicht aangeven op de website dat hogere ramen met zo'n stang worden schoongemaakt ipv met de ladder.

Koos van Vugt

Over het algemeen goed. Soms tevreden en soms ook wel ontevreden.
Over het algemeen goed. Soms tevreden en soms ook wel ontevreden.
Laatste keer (juni) was het netjes gedaan. De keer ervoor was het ronduit slecht en heb toen op punt gestaan om het op te zeggen. Bekijk het u van keer tot keer. De eerstvolgende keer dat het niet naar wens is zal ik het opzeggen.
Mijn advies: probeer de medewerkers scherp te houden door netjes te werken zodat klanten tevreden zijn.

Zie hierboven. Maak duidelijk aan medewerkers dat de klanten hun boterhammen betalen.

Jos Geerts

Voor de eerste of met de eerste schoonmaak een persoonlijk gesprek.

C.A.M. Adriaansen

Uitstekend.

Was best tevreden over het werk wat ze gedaan hebben.

Zou ik nu nog niet weten ze zijn pas een keer hier geweest