B van der Hoeven

Echt wat een slecht bedrijf is dit ik ben nog nooit zo slecht behandeld je besteld wat en is ook gewoon op voorraad en je betaald en je krijg gewoon niets toegestuurd echt te gek voor worden

nul

beter voor je klanten zorgen

Reactie Hout in de tuin:

Hallo meneer verhoeven. spijtig om deze score van u te krijgen. Ook al vind ik het nogal onterecht.
wij hebben uw pakketje de 14e op de post gedaan en deze is de 15e aangeboden bij u Om 11.01 uur. Helaas was u niet thuis op tijdstip van levering. daardoor is uw pakket retour naar depot gegaan en wacht op uw actie op de niet thuis kaar in uw brievenbus.

Dinie

Wij hebben al veel ervaring met dit bedrijf. We doen altijd hier onze aankopen als er weer eens ge- of verbouwd moet worden in of aan ons zomerhuisje! Top bedrijf met dito service en bediening!

Er wordt zeer goed advies gegeven!

F.van Dijk

Heb paal punt houders besteld

zijn goed

zondags voor 22 u avonds besteld en pas vrijdags geleverd beetje laat denk ik alles was op voorraad. meeste bedrijven leveren sneller

Vd Weide

Super voor mekaar, website en bezorging

Duidelijke website

Henk

Scherpe prijs ,goed assortiment en snel geleverd

Het assortiment

Arnold

Vriendelijke mensen en zeer scherpe prijzen

Komen na wat ze beloven .

destaercke peter

Zeer vlotte afhandeling en niets is te veel voor hen

prijs kwaliteit en snelle levering

kunnen aanduiden dat het gewoon om een offerte gaat

Marlous

Duidelijke site, veel keuze, goede prijzen en snelle levering. Ik zou hier zo weer bestellen!

Goede prijzen! Duidelijke site!

Geen verbeterpunt.en.

Alex

Duidelijke website en een goede service

Vragen worden snel beantwoord

Lagere bezorgkosten voor relatief kleine pakketten.