Een vriendelijke service en goed geholpen. Mensen die er werken denken en helpen je mee.
We hedden een redelijk grote bestelling maar ze hadden alles op voorraad zodat we snel aan de slag konden
Super!
Snelle reactie en snelle levering
Prima. Redelijke prijzen en gratis thuis bezorgd. Bestelling wijzigen was geen enkele probleem.
Even mailen wanneer het bezorgd wordt.
Omdat houtindetuin naturel (bruin) geimpregneerd lariks Douglas hout had, hebben wij daar de planken voor onze schuur gekocht. Elders in het land was dit nergens te vinden. Omdat wij het zeker wilde...
Goed Telefonisch contact.
Specifiek gesproken over blank/ bruin geimpregneerd en groen gekregen. Dat hadden wij ook via onze aannemer kunnen krijgen. Had 184 euro bezorgkosten gescheeld.
Reactie Hout in de tuin:
Hallo meneer/ mevrouw,
De planken zijn wel degelijk bruin geimpregneerd. Net als het voorbeeld stuk wat we vooraf hebben gestuurd. Het etiket is niet alles zeggend. ( ik heb hier pakken hout...
Fantastische service what you tou get heel snen
AStipt en goed
Prima, snelle levering en goede kwaliteit!
Een tuintafel besteld . Na 2 dagen stond hij al in de tuin .
Prima service!
Goede bediening!
Alles op voorraad.
Hout besteld via internet. Maten doorgegeven en de volgende dag lag alles op het bezorgadres en kon ik gelijk aan de slag zonder te zagen en kreeg mijn kleinzoon zijn felbegeerde zandbak
Snelle reactie op vragen
Geen idee