Harry

(Bewerkt)

Ik heb zeer goede ervaringen met smalbroekerhout. Heb al menig familielid of kennis de aanbeveling gedaan om hier hout te kopen.
Ik beschouw mij als zeer goede en vaste klant van...
Ik beschouw mij als zeer goede en vaste klant van smalbroekerhout.
Zaterdag moest ik 2 pakketten daksingles halen (te weinig besteld). Bij aankomst in smalbroek bemerkte ik dat mijn portemonnee nog thuis lag. Om tijd benzine en milieu etc etc te besparen legde ik mijn probleem voor aan een medewerker van smalbroekerhout. Ik zou dezelfde middag kunnen komen betalen want ik moest toch naar Beilen toe.Nadat deze medewerker intern overleg had gehad, deed hij de mededeling dat ik het materiaal niet mee kreeg.
Een dergelijke ervaring had ik nog niet meegemaakt bij smalbroekerhout en staat ook wel zeer haaks op mijn positieve ervaringen en de diverse anderen zoals die in de feedback worden beschreven.
Na de uiting van mijn bevindingen heeft de eigenaar Olaf Kroon dit serieus en adequaat en naar volle tevredenheid opgelost
De medewerkers treft geen schuld zij voerden het geldende beleid uit. Het siert het bedrijf en de eigenaar dat hij zich verontschuldigde en dat het in deze situatie anders had kunnen worden opgelost

prijs kwaliteit verhouding

een klantenbestand aanleggen en vaste klanten koesteren

Bestelling via internet verliep vlot en correct

Vlotte reactie, correcte afhandeliing

Aron

Betrouwbaar

Goedkoper tov andere aanbieders

Transmission heeft het pakket bij de buren afgeleverd zonder een kaartje bij ons in de bus te doen.
Ik denk dat postnl of DHL betere pakketdiensten zijn.

Ik had wat besteld bij...
Ik denk dat postnl of DHL betere pakketdiensten zijn.

Ik had wat besteld bij houtindetuin.nl in mails bleek het te gaan om 't smallenbroekerhout. Op het eerste gezicht dacht ik dat het spam was, want ik kende het niet. Wat meer eenduidigheid is gewenst.

Reactie Hout in de tuin:

betreffende de transporteurs heb ik geen oplossing. ik heb eerder met DHL veel problemen gehad. vandaar dat wij de keuze hebben genomen om met transmission in zee te gaan.
wat betreft onze...
wat betreft onze naam, deze is halverwege dit jaar veranderd van smalbroekerhout naar houtindetuin, maar 't smalbroekerhout blijft de moeder onderneming. In de mailwisseling zal ik deze verwijderen om verwarring te voorkomen
Bedankt voor uw reactie.

Top. bij bestelling ontbraken de duimen vd hengen na melding werden deze direct nagezonden en na 2 dagen toch alles compleet. Super snelle reactie/actie!!!!!!!!!

Erg goed. Artikel was niet de juiste maat voor mijn dak. Probleemloos retour gezonden. Terugbetaling snel ontvangen.

Goeie kwaliteit producten, snelle bezorging, duidelijk en vriendelijk!

Geen verborgen kosten.

N. V. T.

Eddy Moesman

Goede en duidelijke site om te bestellen, snelle levering en prima service.

snelle levering en service en klant gericht, netjes behandeld.

David Steenbeke

Hier gevonden wat je nergens anders vond :-)

betalen met belgische bankkaarten ipv op voorhand te betalen

Mooie prijzen en degelijke spullen. In principe snelle levering en kleine vertraging met deellevering (veroorzaakt door transporteur) goed opgelost en goede communicatie daarover.

Goede persoonlijke communicatie, duidelijke website

Levering door Transmission was niet vlekkeloos, en die ervaring heb ik als ontvanger vaker gehad met hun. Wellicht andere transporteur overwegen?

F. ten Brucke

Goede kwaliteit, prijs en levering van materialen.

Ze zijn klantvriendelijk,goed bereikbaar en geven goede adviezen.