Kees Seldenrijk

Produkten besteld via de website en 1 dag later op kunnen halen . Moderne en ruime winkel, grote keuze , scherpe prijzen.

Assortiment, prijsstelling,orderafhandeling

Willem Hazeveld

Veel keuze

c van den ende

Top service

Snelle en korrekte service goede prijs

Daniëlle

Top!

S'avonds besteld volgende dag stond het al klaar

Openingstijden

Max Boeree

Uitstekend

Goeie communicatie

Henk Van ark

Via app iets nabesteld zonder extra bezorgkosten te betalen

R.A. Scheer

Super klantenservice

Zeer snelle en nette afhandeling van foutieve levering.

Iets meer zorg bij order pikken aangezien ik 2 keer een foutief product kreeg.

M Van Bruggen

Bezorgen en bestellen was overzichtelijk. Alleen de verplichting van minimaal €20,-- besteden voor bestellen was niet fijn. Nu moest ik meer uitgeven aan iets wat veel goedkoper kon.

Overzichtelijk

Onlijn kopen met minmaal besteding bedrag voor bezorging moet anders. Als je 1 product wil onder de €20,-- moet je het ook kunnen kopen.

Reactie Hout in de tuin:

Onze standaard kosten voor een pakket versturen zijn 6.95 daar bij op komt momenteel nog 30% diesel toeslag, Hierdoor kunnen wij onder de 20.-- niets meer rendabel opsturen. Afhalen kan natuurlijk... Onze standaard kosten voor een pakket versturen zijn 6.95 daar bij op komt momenteel nog 30% diesel toeslag, Hierdoor kunnen wij onder de 20.-- niets meer rendabel opsturen. Afhalen kan natuurlijk wel onder de 20.- Wij zijn wel een onderneming die onder aan de streep wat wil overhouden. Helaas zijn we dus door de hoge verzendkosten gedwongen om een minimaal bestel bedrag in te stellen.
Wij hopen dat u na deze uitleg het niet meer belachelijk vindt dat we dit zo doen.

Johan

Vlotte bezorging

Vlotte levering

Bert Scholing

Hulpvaardige medewerkers, soms duidelijk verschil in kennis en inzicht

Goede prijs/kwaliteit verhouding en niet de duurste. Vaklieden in huis. Mooi en breed aanbod.

Alles is duur geworden en om die reden zou het mooi zijn om bij aankoop van hout en materialen boven een bedrag van bijv €100, bezorg- en eventueel zaagkosten gratis aan te bieden. Ook zou een... Alles is duur geworden en om die reden zou het mooi zijn om bij aankoop van hout en materialen boven een bedrag van bijv €100, bezorg- en eventueel zaagkosten gratis aan te bieden. Ook zou een kortingspercentage toegepast kunnen worden wanneer na meerdere aankopen een bedrag van €500 is gehaald