A Schieving

Niet helemaal zoals het hoort te zijn

Voordat men levert eerst kijken of het allemaal klopt

Reactie Hout in de tuin:

Bedankt voor uw review, Ik begrijp uit uw review dat de levering niet in een keer helemaal goed is gegaan. In de drukte wil er wel eens iets niet helemaal gaan zoals het hoort, maar we proberen het... Bedankt voor uw review, Ik begrijp uit uw review dat de levering niet in een keer helemaal goed is gegaan. In de drukte wil er wel eens iets niet helemaal gaan zoals het hoort, maar we proberen het altijd wel zo snel mogelijk op te lossen. In uw geval hebben we dat toch ook adequaat opgelost.

A. De Vries

Alles prima. Totdat ik niet geïnformeerd was over leveringsdatum en tijd. En mijn bestelling pardoes op de stoep lag.

Website en bestellen.

Nakomen wat je zegt.

Reactie Hout in de tuin:

Bedankt voor uw review, begrijpelijk dat u verrast was dat uw order al op de stoep lag. We hadden u gebeld, maar helaas geen gehoor gekregen. Omdat we een rit uw richting op hadden , dachten we dat... Bedankt voor uw review, begrijpelijk dat u verrast was dat uw order al op de stoep lag. We hadden u gebeld, maar helaas geen gehoor gekregen. Omdat we een rit uw richting op hadden , dachten we dat we de order alvast zouden brengen. Op streetview hadden we gezien dat we de planken wel veilig neer konden leggen, uiteraard op ons risico. Het alternatief was om de order later in te plannen omdat we u niet konden bereiken.

Andre Mantouw

Merijn Hermsen

Goede service, product was erg degelijk verpakt. Vriendelijk geholpen.

Netjes verpakt en op tijd aangeleverd.

klaas greidanus

Mooi bedrijf, prijs kwaliteit goed. Vriendelijk en kundig oersoneel

?

Alle Van den Berghe

Zeer vlot gelopen, had zelf een foutje gemaakt bij de bestelling. Vraagje gesteld via whatssap. Meteen antwoord en meteen ook geholpen. Bestelling ook meteen verstuurd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Snel en behulpzaam

fam mulder

Persoonlijk

R.M.H. van der Tweel

Mooi, degelijk

n.v.t.

Manuel Huurman

In eerste instantie kwam het hout beschadigd aan. Echter is dit zeer adequaat opgelost en naar mijn mening zegt dit meer dan slechts het hout verkopen.

Snelle verzending. Oplossing gericht.

Product beter beschermen tijdens transport (tip voor de vervoerder)

Leon Van Spreuwel

Zeergoed