A. van Pelt

Mijn ervaring is prima met dit bedrijf.

Denken mee. kunnen precies op maat zagen. Uitgebreid assortiment.

Eén van de personeelsleden zou iets klantvriendelijker kunnen zijn. Even goedendag zeggen is weinig moeite. Dit is maar een klein detail.

J.S. Tuin

Prima, vriendelijk personeel, goed advies, goede sortering

gratis aanhanger indien nodig

Henk Niestijl

Prettig in contact, denken mee en hebben verstand van zaken

Prijs / kwaliteit

ACJJ Van Unen

Prima professionele kennis en uitstekende service

Zeer klantgericht en goede service mentaliteit

Zo doorgaan met het team

Hendrik DIERENWEIDE Hendrik Timmer

Uitstekend

Alles staat er op

Voor de groep ijzerwaren e.d. graag werken met kleine afbeeldingen, want je zoekt je nu een ongeluk als je hoekijzertjes moet hebben (bijvoorbeeld)

G Zandberg

Super geholpen en goeie prijzen. Snelle leveringen gehad en anders een keer de leenkar gebruikt, gratis en handig!

Gratis kar
Snel leveren
Veel voorraad

Felix Huisken

Vriendelijke service en mijn nieuwe bankje is van echt heel mooi hout gemaakt, zodat ie lang mee gaat. Echt perfect!

De kwaliteit van het hout is echt prachtig. Alle vragen die ik had voor ik bestelde werden heel vriendelijk beantwoord zodat ik zeker wist dat ik het goede bestelde.

Er zaten 4 extra lange schroeven in het doosje tussen zo'n 40 kleinere. Daar kwam ik pas achter toen ik ze nodig had en er al twee gebruikt had, dus weer vanalles los moest halen. Een sticker op het... Er zaten 4 extra lange schroeven in het doosje tussen zo'n 40 kleinere. Daar kwam ik pas achter toen ik ze nodig had en er al twee gebruikt had, dus weer vanalles los moest halen. Een sticker op het doosje zou een verbeterpunt zijn: let op: 4 extra lange schroeven aanwezig. Verder alles perfect passend en van goede kwaliteit!

Patrick Speelman

Goed en net bedrijf werd ook uitstekend geholpen

Goeie kwaliteit hout douglas

N. V. T.

Matthijs Van Zanten

Overzichtelijke site, je verkoopt paalhoedjes van 10x10 cm, die vind je niet overal (meestal 9x9 cm).

Leruke voorbeelden van houten schuttingen, veranda's en huisjes.

L Boskma

Mooie dubbele rabat planken gekocht voor een goede prijs

Duidelijk. Breed assortiment