J ten Napel

(Bewerkt)

Top bedrijf, altijd al geweest

goedkoop, alles op voorraad

Reactie Hout in de tuin:

Johan Top, bedankt voor je review!

F. van der Gaag

Prettige ervaring

Producten in categorieƫn ingedeeld.

Afbeelding mag wat duidelijker

W Meiborg

Prima service, goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Het had wel even netjes geweest wanneer de bezorger bij het afleveren zich even aan de voordeur had gemeld! Dit was zelfs telefonisch met hem afgesproken.

A Wiebing

Goed en assortiment en prijzen zijn prima

Scherpe prijzen

Tobi Brinkman

Fijne ervaring, ze bellen direct als er een probleem is met de levering of bellen voor een alternatief. Niet verwacht, goede service.

Ruim assortiment, tegen concurrerende prijs

N.v.t.

A Bruijn

Duidelijke webshop en netjes geleverd.

Snelle reactie op vragen.

L Gast

Ervaring niet zo best. Na bestelling geen reactie meer gekregen over bezorgdatum. Telefonisch niet bereikbaar. Na mailcontact bleek dat de bestelling "tussen wal en schip" was geraakt. Zou geld... Ervaring niet zo best. Na bestelling geen reactie meer gekregen over bezorgdatum. Telefonisch niet bereikbaar. Na mailcontact bleek dat de bestelling "tussen wal en schip" was geraakt. Zou geld retour ontvangen maar heb tot nu toe nog niets ontvangen.

Helaas geen.

Zorg dat je telefonisch ook bereikbaar ben of stel dan het antwoord apparaat zodanig in dat er een boodschap ingesproken kan worden. Zoals het nu gaat kan je de hele dag blijven proberen.

Reactie Hout in de tuin:

waar mensen werken worden fouten gemaakt, jammer dat we niet de mogelijkheid hebben gekregen om deze op te lossen. Momenteel is het door oa corona en het mooie weer zeer druk en kunnen we helaas... waar mensen werken worden fouten gemaakt, jammer dat we niet de mogelijkheid hebben gekregen om deze op te lossen. Momenteel is het door oa corona en het mooie weer zeer druk en kunnen we helaas niet iedereen helpen zoals we willen. problemen lossen we altijd op, maar dat moet ons wel gegund worden. Meneer heeft duidelijke mail gehad met levering en later met oplossingen.

Mt Dijken

Niks op aan te merken, geen minpunten

Goede service

Kees Binsbergen

Ze zeggen wat ze doen

snelle levering

Peter Kuiper

Ben niet erg tevreden over de levertijd op de website word aangegeven binnen 8 werkdagen . Ik wacht al meer als 14 dagen .na een telefoontje zou het de volgende dag geleverd worden maar helaas nog... Ben niet erg tevreden over de levertijd op de website word aangegeven binnen 8 werkdagen . Ik wacht al meer als 14 dagen .na een telefoontje zou het de volgende dag geleverd worden maar helaas nog geen bestelling ontvangen

Nog geen ervaring mee.

Afspraken nakomen.

Hallo,
Hallo,
op onze site staat idd dat wij proberen binnen 8 werkdagen te leveren. vorige week hebben wij nog contact gehad. en hebben wij de sitiatie uit gelegd. Door de extreme drukte ook bij onze leveranciers, kunnen wij soms niet eerder kunnen leveren. U bent door ons op de hoogte gehouden, via mail en telefoon. Jammer dat u geen begrip kunt opbrengen voor de situatie betreffende corona. en dat "iedereen" met dit mooie weer aan het klussen is geslagen. U order wordt vandaag nog bezorgd, zoals gepland.