(Bewerkt)

Goede ervaring met dit bedrijf.
Product was goed en de prijs ook.

Goede prijs

verzending kan misschien iets sneller

Prima, zoals het bij een webshop hoort. Makkelijke overzichtelijke website/shop, eenvoudig bestellen , betalen en prima snelle nette levering. Product, zwarte paalkappen/doppen, zien er erg netjes... Prima, zoals het bij een webshop hoort. Makkelijke overzichtelijke website/shop, eenvoudig bestellen , betalen en prima snelle nette levering. Product, zwarte paalkappen/doppen, zien er erg netjes uit. Duur en kwaliteit kan ik nu zo snel nog niet bepalen, kwestie van tijd om te kijken hoe men zich houdt in weersomstandigheden.

Niet echt bepaalde sterke punten maar gewoon goed zoals het bij een webshop hoort. Prima prijs, snelle en nette levering.

Ga zo door!

Prima service had klein artikel bestel en niet op aflever gedrukt. Dus viel twee maal zo duur uit.
Order gecanceld netjes mijn geld terug gekregen

Zandbergen

Goed, vriendelijk, behulpzaam .

Fritsies Moestuin

Uitstekend bedrijf, je wordt daar altijd correct en zeer vriendelijk geholpen. Sterk pluspunt is dat men meedenkt en eventueel met (bouw) suggesties komt. Mijn meerjarige ervaring met Hout in de... Uitstekend bedrijf, je wordt daar altijd correct en zeer vriendelijk geholpen. Sterk pluspunt is dat men meedenkt en eventueel met (bouw) suggesties komt. Mijn meerjarige ervaring met Hout in de Tuin, al noem ik het nog vaak Smalbroekerhout is zondermeer positief. Ik zal wel blij zijn dat ze volgend jaar (2019) op het industrieterrein Ossebroeken zijn gevestigd.

Men komt met suggesties

Koffie

Erik

Prima geholpen

klantgericht, zagen het in vervoerbare delen, makkelijk te bestellen

het sintelpad šŸ¤£

Prima levering

netjes en correct

misschien even een mail voordat u het komt afleveren

Van buurman adresgegevens gekregen. hij was er heel tevreden over. na constatering paar slechte planken werden binnen no time nieuwe planken geleverd. buurman blij!

ja, snelle levering

Je wordt goed geholpen en niet duur

Zou het niet weten

Kirby

Diverse onderdelen besteld via website. Alles prima geleverd. Ik ben tevreden. Volgende keer als ik wat nodig heb kom ik bij deze terug. Groet Kirby