Tim

Jan heeft onze oude houten vloer weer als nieuw gemaakt. Zeer tevreden over het resultaat en aan alles merk je dat Jan een echte vakman is, en pas weggaat als het helemaal goed is. Kortom, een super... Jan heeft onze oude houten vloer weer als nieuw gemaakt. Zeer tevreden over het resultaat en aan alles merk je dat Jan een echte vakman is, en pas weggaat als het helemaal goed is. Kortom, een super ervaring en een absolute aanrader.

Koos

Prima ervaring, goed overleg, goed advies en werk prima uitgevoerd

Zita Verheijen

Jan is een vriendelijke, toegankelijke makkelijk benaderbare man. Hij heeft goed met ons mee gedacht en zijn planning aangepast, omdat we in plaats van olie de vloer gepakt wilde hebben. Hij heeft... Jan is een vriendelijke, toegankelijke makkelijk benaderbare man. Hij heeft goed met ons mee gedacht en zijn planning aangepast, omdat we in plaats van olie de vloer gepakt wilde hebben. Hij heeft zelfstandig zijn werk uitgevoerd in onze nieuwe woning. Gaf na afloop advies over het schoonmaken en onderhouden van de vloer. Het enige verbeterpuntje is dat er op een aantal plekken krassen zichtbaar zijn van de schuurmachine (op de randjes), welke ik zelf weggewerkt zou hebben met de hand. (Het lijkt me inderdaad een lastig plekje om te schuren met zo’n grote machine.) Verder ziet de vloer er goed uit, is de kleur geworden zoals verwacht en zou ik een volgende keer opnieuw Jan vragen voor een klus!

Walter van den Burg

Zeer fijne betrouwbare man

Jacqueline

Goed advies, stofvrij schuren, mooi resultaat.

Jacqueline

Professioneel, snel en goed. Renovatie massief grenen vloer. Stofvrij kaal schuren, polijsten, 2k neutrale olie en 2 lak lagen extra mat. Binnen een week klaar. Heel blij mee.

Robin

Draaijer Diensten Service

Mooijman

Prettige samenwerking, deskundig advies en snelle terugkoppeling offerte. Prima prijs/kwalteit verhouding. Werkt accuraat en heeft passie voor het vak.

Ronald Borremans / Ontwerpwerk

Wij zijn zeer tevreden over de renovatiewerkzaamheden van de parketvloeren in ons kantoor uitgevoerd door Houten Vloeren Onderhoud. Jan Draaijer is een vakman die met veel oog voor kwaliteit onze... Wij zijn zeer tevreden over de renovatiewerkzaamheden van de parketvloeren in ons kantoor uitgevoerd door Houten Vloeren Onderhoud. Jan Draaijer is een vakman die met veel oog voor kwaliteit onze bijzondere parketvloeren weer in nieuwstaat heeft teruggebracht.

C. Meijer

Goed werk overeenkomstig afspraak, hart voor het vak, meedenkend